Mit tegyek, ha egyre többen nem foglalkoznak velem?
Figyelt kérdés
Az iskolában is mindig egyedül álldogálok, ha egy beszélgetésbe beleszólok, akkor odavetik, hogy "igen", "nem", "nem tudom" vagy nem is válaszolnak. Ez nagyon rosszul esik.
Családban is vannak, akik le se tojnak.
Ha valaki szeretné, hogy egy kicsit részletesebben leírjam, írjon privátba vagy szóljon, hogy írhatok.
Előre is köszönöm mindenkinek
2019. febr. 27. 12:45
1/3 anonim válasza:
kicsit részletezhetnéd
akár azt is pontosan hogyan nyilvánul meg, milyen a kapcsolatod másokkal és te magad milyen vagy
2/3 anonim válasza:
Leírhatod nekem nyugodtan, minden részletében. Abból amit eddig olvastam, nekem egy mezei kiközösítésnek tűnik, mert nem olyan vagy mint ők. De a részletek tudatában jobban át fogom látni.
3/3 anonim válasza:
„Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!”
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!