Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan lányról aki 14éves korában már iszik?

Figyelt kérdés

2019. febr. 23. 11:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
Mármint rendszeresen a sárga földig? Vagy csak "műkedvelő" módra, brahiból?
2019. febr. 24. 17:19
 12/22 anonim ***** válasza:
Családi háttere erősen hibádzik.
2019. febr. 25. 14:09
 13/22 A Tengerész ***** válasza:
Hogy kár érte.
2019. febr. 26. 10:06
 14/22 anonim ***** válasza:
61%
A kérdés nincs részletezve, hiányos. Minden válaszoló a maga módján, a saját körülményibe illesztve látja, és ítéli meg. Szerintem én is ittam már alkoholt 14 éves koromban, és talán addigra már túl voltam pár berúgáson is. Nem nagy ügy. Ez az én értelmezésen, nézőpontom. Nyilván van aki másképp látja, és az is lehet, hogy a kérdező helyzete teljesen más.
2019. febr. 26. 10:41
 15/22 Lux morulus ***** válasza:

2#

Ekkora gyík, hogy lehet valaki?

10#

Elröhögtem magam. :)

2019. febr. 26. 10:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom őt.

Egy bakfis nem magától kezd el inni, hanem nevelési hiányosság, szeretetéhség áll a háttérben.

Sajnos nagyon sokára fogja majd megtudni (ha egyáltalán eljut odáig), hogy mi miért történt vele, és hogy lett volna más lehetősége is.

Remélem, hogy akad egy olyan felnőtt, aki szeretettel, türelemmel, odafigyeléssel segít neki, hogy rájöjjön, nem az alkohol a megoldás, s nem attól lesz egy fiatal felnőtt, hogy megfogja a poharat.

2019. febr. 26. 15:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Felnőttnél se tolerálom, ha rendszeresen fogyaszt sok alkoholt. Gyereknél pláne. Én a saját lányomnak, ha lenne, biztosan nem engedném, minden korosztályban visszataszító, ha részegedésig piál valaki. Erre nem magyarázat, hogy "barátokkal volt" vagy "mert hát buli volt"... Mert felteszem nem a kulturált alkoholfogyasztásra céloz a kérdező, amikor egy ebédhez vagy vacsorához esetleg megiszogat egy pohárka bort vagy hasonló.
2019. febr. 26. 17:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Sajnos volt pár ilyen szerencsétlen osztálytársam, akiknek hiányzott egy erős, jó családi háttér és rossz irányba mentek.

15 éves korukra jópáran végigmentek rajtuk, kihasználták őket. Legtöbbjüket később se becsülték meg, ők se magukat, elkallódtak.

Ebben a korban még mindig fejlődik az idegrendszer, az alkohol meg ezt tönkre teszi.

10en párévesek nagyon befolyásolhatóak, rossz környezet könnyen ráveszi őket a hülyeségre.

1 osztálytársam, aki segítséget kapott 4 év után a pia, drogok és 40+os pedofilok ellen, összekaparta magát és építészmérnöknek jelentkezett, de hogy az utóbbi 15 évben mi lett vele, nem tudom.

Nem attól leszel menő, jófej, nagylány, felnőtt, hogy ezeket a dolgokat kipróbálod és erőlteted, ezzel pont a gyerekes gondolkodását bizonyítja csak be.

Kérjen segítséget ha kell, de sürgesse ezeket a dolgokat.

2019. febr. 26. 17:51
 19/22 Ragnor ***** válasza:

Életem első fröccse - 8

Életem első kupicája - 11

Egész életem ÉVES átlaga kb 1-2 doboz sör és fél kupica.

Nem lettem alkesz. Nem iszok sört, csak Radlert, lehetőleg menteset, ezen felül csak töményet, azt is csak társaságban és sosem a sárga földig.

A kérdésed nem megválaszolható, mert ismerni kéne a lány történetét. Egyik volt osztálytársam 10 éves kora óta fogyaszt bort. Mértékkel teszi és szinte csak a családi borászat kapcsán.

2019. febr. 28. 06:09
 20/22 anonim ***** válasza:
14 èvesen mièrt lenne szüksège bàrkinek is alkoholra? összetörte a szived a napközis tàrsàd vagy mi? örülök hogy a 2000es èvek elött születtem...akkor mèg normàlis volt a vilàg !!!
2019. febr. 28. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!