Ha egy lány odahívna magához a mekiben az jelent valamit? Most már mindegy persze csak érdekelt volna
egyik hétvégén bementem egy plázába cipőt venni mindegy is miért.
Megyek kifelé erre odakiált nekem valaki. Nézem, hát az iskolámba járó egyik lány az aki ott ült valami másik csajjal (nem ismertem) a mekiben és megkérdezte helló nem jössz ide nem ülsz ide?
Meglepődtem csöppet de siettem meg amúgy is olyan átverésszagú volt az egész úgyhogy kösz nem mondtam és mentem tovább.
Vajon ez átverési kísérlet lett volna? Jó hogy nem mentem oda?
Fura, hogy rögtön átverésre gondolsz. Én arra gondoltam volna, hogy tetszem neki és örül, hogy valahol összefutunk.
Egyébként meg ha átverés, akkor sincs semmi gond, kiderül, nemet mondasz, és legalább tudod, hogy többet nem kell ezzel a lánnyal foglalkoznod.
"Lehet, hogy azon veszekedtek, hogy odahívjanak -e; és az "
nem volt idejük erre egy pillanat műve volt az egész megláttak nem tudhatták hogy jövök és ennyi.
Nme volt ott idő tervezgetésre meg veszekdésre hogy most igen de mégse de igen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!