Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Baj ha most ilyen fiatalon...

Baj ha most ilyen fiatalon kicsit hanyagolom a szerelmet?

Figyelt kérdés
19 vagyok. Eddig csak viszonzatlan FÁJÓ szerelmeim voltak egész nyárig. Nyáron megismertem egy srácot és rendesen jött az a "csak ő létezik nekem, egész éjjel is képes vagyok fentamaradni miatta" érzés és viszont is kaptam. Vagyis így mutatta. De karácsony előtt csúnyán átvert és szakítottunk. Mindig rosszul jártam eddig. Ha egy ideig inkább a tanulásra, hobbikra, kikapcsra fordítom az időket a pasizás helyett az gáz ilyen fiatalon?
2019. febr. 15. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem baj. Egyáltalán nem.
2019. febr. 15. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem baj
2019. febr. 15. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Már maga a kérdés gáz, már a gondolat menet is gáz, gáz, gáz, bár még mindig nem értem, melyik gáz, PB-gáz?? Azzal jól lehet sütni és egy hónapig bírja.
2019. febr. 15. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Foglalkozz most csak magaddal! Élvezd ki, hogy van időd pihenni és fejleszteni magad!

Nekem 19 évesen lett csak barátom, akivel 3 éve járunk és együtt élünk 2 éve. Sok szép dolog van egy kapcsolatban, de rengeteg erőbefektetéssel és kompromisszummal jár, főként ha együtt laktok. Nem sok ideje marad magára és a barátaira az embernek, ha tanul, dolgozik, vezeti a háztartást, újjítgatja a házat, neveli a rosszcsont kölyökkutyáját és még a párja is folyamatosan igényli a törődést. Hát még mikor gyereke születik! Addig kell kiélvezni a hobbik örömét, amíg elegendő időt tudsz rá szánni. Persze, egy párkapcsolat mellett is lehet hobbid, de mindig valamilyen lemondással jár. Minél szélesebb az érdeklődési köröd, annál jobban meg tud viselni, hogy már nem tudsz azokkal a dolgokkal foglalkozni, amik boldoggá tesznek és megnyugtatnak.

2019. febr. 15. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
19 evesen nincs orok szerelem.keves az esely.szerelembol nem lesz penzed.de ha tanulszbfiam oda teszed magad suli jo allas munka sok penz.az h az energiad a tanulsra forditod nem a fiuzasra abbol csak hasznod lesz.mier pazarlod szerelmre az energiad fiatalin?tuti vege lesz. Ok szep dolog a szerelem.de ink minden idod arrq forditsd amibol neked hasznod lesz. Fiud lenne ossze vesznetek. Azon jarna az eszed nem a tanulason.neked a lrgdotnosabb h tanulj ha nem akarsz wc pucolo utcasepro stb lenni.nem.nezem le oket meg ezeket is meg kell csinalni de ki nem akarna keves munkavala akar agyi munkabal sokat keresni? Amit szeret azert tanulj h szeresd majd amit akarsz csinalni
2019. febr. 16. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!