Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy mossam le magamról a...

Hogy mossam le magamról a szégyent, ha jól összevertek?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég történt,hogy diszkóba többet ittam sokkal a kelleténél és egy kisebb banda jól összevert :( azóta megkapom,hogy elvertek meg hogy biztos pofonos vagyok. Mikor felejtik el vagy hogy tudnám elfelejtettni? Mert nagyon bevoltam rugva amire nem vagyok büszke. Mit tennétek a helyembe?
2019. febr. 13. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Kérdés miért vertek jól össze? :D Biztos pofáztál mi?
2019. febr. 13. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Ember, ha összevernek, az 1. annak a szégyene, aki olyan primitív, hogy verekszik (egyébként nagyon "bátrak" voltak, hogy az egész banda ment rá egy emberre) 2. ilyenkor a látlelet és a büntetőfeljelentés következik, nem az "elfelejttetés". Akkor is, ha részeg voltál.
2019. febr. 13. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha rám hallgatsz, akkor ezt az esetet próbáld meg nem szégyenként felfogni, hanem csinálj úgy a többiek előtt, hogy ez "milyen menő". Amúgy is sokan ezt csinálják, az ilyen béna esetekben mindig próbálják azt kihozni, hogy de menő.
2019. febr. 13. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Cigányok voltak, mi?

Fogadni mernék...

2019. febr. 13. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha nem volt rá semmi okuk akkor nekik (akik megvertek) szégyen és ezt más is meg kéne hogy értse. Ha pedig agresszív leszel részegen akkor azt neked kell magadban rendbe tenned, a sztorit meg idővel elfelejtik.
2019. febr. 13. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Meg ha valaki kérdezi a részleteket hogy mi történt stb, hogy röhöghessen rajtad csak mond hogy túl részeg voltál, hogy emlékezz.
2019. febr. 13. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Szóljál mindig vissza, hogy "igen, emlékszem, milyen kemények voltatok öten egy ellen".
2019. febr. 14. 15:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát mint mondtam nem most volt már le is csenget már úgy ahogy, csak most hallottam vissza, hogy 1-2 ember pletykált erről.. de egyébként sokan már elfelejtették meg minden. És nem én kezdtem amúgy, és nem voltak cigányok.
2019. febr. 15. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!