Hol tudnék goth emberekkel ismerkedni?
Koncerteken például.
1-es honnan veszed, hogy tinikkel akar?
Volt egy oldaluk, nem tudom, megvan-e még. Magyar Goth Club, szerveztek találkozókat is, de ahogy nézem, eléggé elhagyatottnak tűnik az oldal. Facebook csoport? Meg ja, koncertek mindig jó helyek az ismerkedésre.
Egyébként legfeljebb a divat-gót az, amelyik "kinövi". Találkoztam olyan felnőttekkel, akik nem nőtték ki és teljesen normális, értelmes felnőtt emberek voltak, csak épp extravagáns ruhákban. Ugyanaz, mint a punk vagy a metal-headek esetében. Magam az utóbbiba tartozom, és így, 30 éves fejjel kezdtem el úgy öltözködni, ahogy mindig is akartam. Én vagyok az az állat, aki után meredten nézel, mert susogós hosszú fekete bőrkabátban és acélbetétesben mászkál a hosszú, kibontott sörényével. :D És nem zavar.
Azert nem mondanam, hogy aki idosebven mar nem oltozik ugy, az "divat" (de rossz ez a kifejezes). Sokaknak alkalmazkodni kell munkahelyi elvarasokhoz, vagy csaladjuk van, es akkor johogy nem az 50 ezerforintos bakancsot veszi meg, ha a gyereket meg be kell iskolazni. Attol meg sokan gothok maradtak.
En szerencses vagyok, mert 35 evesen is csatos csizmakban egig tupirozott hajjal, sminkben es gyonyoru ruhakban jarok munkaba, es tokeletesen erzem igy magamat.
Ismerkedesre koncertek jok, az OGT (orszagos goth talalkozo) es a Fejete Zaj kimondottan, ott rengeteg, tobb szaz ember van. Aktiv netes forum sajnos nincs az ld50 megszunese ota.
A goth stílust az ember nem kinövi, hanem pont hogy belenő. Én gothnak vallom magam, bár nem járok minden nap fekete ruhákban, és a hajam is rövid, de a belső tulajdonságokat, amiket a gothok magukénak mondanak, mind hordozom.
A kérdésre válaszolva passz, én vidéki vagyok, és itt egy darab sincs, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!