Ez kell nekünk, mikor egy afrikai ország szintjén van az egészségügy?
@16:02
A kórházba ha hosszabb időt töltesz, neked kell vinni kanült/branült ha azt akarod hogy cseréljék és ne rothadjon beléd, rád szakad a plafon, az étel amit adnak moslék. Szerinted van ennél lejjebb? Ja igen van, amikor már egészségügy sincs. :D
Nem, én nem ezt akartam szavazáskor...
De szavazott például a néném akit egy marhapörivel meg cigányzenével megvettek...
Most legutóbb Sierra Leoneban voltam, Ghánában szálltam át. De volt szerencsém Egyiptomban kórházba is kerülni, hát veri a magyart, a magasan.
Nem egész Afrikával hasonlítottam össze. De még mindig szívesebben adnám a szegény malavi vagy nigéria éhező gyerekekenek, mint erre.
De ez?? Hogy Ghánában ennyiért mi adjuk ezt, ez mi a f..z?
Orbánék azt mondják, hogy a problémát nem ide kell hozni, hanem a helyszínen megoldani.
Jaj, tényleg ezt el is felejtettem, igazad van, most ez a SOROS... Amúgy churvára nem fognak kevesebben jönni...
Mondjuk egyébként javaslom Viktoromnak, hogy akkor kezdje el a helyszíenen!!! megoldani a problémát, mert nem a be, hanem a kivándorlás lesz a gond...
Ebből a pénzből nem is kicsit, de lehetett volna javítani az állami egészségügy helyzetén...
Dilettáns idióták... Amikor ilyenekre van pénz, másra meg nem...
A magyar egészségügy mindennek a legalja, és ez nem vicc...
Vietnámba is építettünk már kórházat. Ill Szerbiába is stadionokat.
O1G.
Mi kutyánk kölyke...
Csak arra lennék kíváncsi, hogy melyik cég kezében volt a kivitelezés, mert van egy tippem, nem is egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!