Nagy veszteség lenne kihagynom a szalagavató aftert?
Nem valami jó az osztályközösségünk, plusz a két haverom közül egyik sem tud menni.
Eléggé tartózkodom az alkoholizálástól is, és itt elsősorban a lerészegedésen lesz a hangsúly.
Egyedül amiatt gondolkozom a buli mellett, mert itt talán lenne lehetőség csajokkal ismerkedni. Ritka az ilyen lehetőség, mert első sorban fiú iskola vagyunk.
Ellenben a bulin is valószínűleg "olyan" kaliberű csajok lesznek (no offense), ráadásul elég nagy lesz a hangzavar is, nehéz lenne beszélgetni.
F
Nálunk is sz..r volt az osztályközösség. Gyökerekkel meg nem fogok bulizni. Kihagytam. Nem bántam meg, és a többieknek sem esett rosszul.
Hallgass a szívedre, nem lesz belőle baj, ha nem mész el, senki nem fog csesztetni miatta, nincs akkora jelentősége egy ilyen afterpartinak, hogy számonkérjék rajtad, hogy miért nem voltál ott.
Elmész, kipróbálod, felméred a terepet, próbálsz feloldódni.
Ha nem tetszik, hazajössz. Ennyi.
Rendre látok ilyen kérdéseket, de sose értem, hogy mit lehet ezen ennyit problémázni.
Én azt csináltam anno, h elmentem ott voltam 2 órát. Megittam ezt azt, dumáltam kb mindenkivel 5-10 percet aztán hazamentem.
Így nem szólt senki h gond van. Csinálhatod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!