Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ezt miért csináljá...

Szerintetek ezt miért csinálják a fiú osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Van úgy 4 srác akik azzal szórakoznak vagy nem is tudom hogy szünetekben(amúgy gimnazisták vagyunk 10.)udvarolnak vagy nem is tudom unatkozásból szerintem mondják hogy ő az én csajom menj innen meg ölelgetnek meg van amikor csapatostul megölelnek meg kérdezik hogy szereted őt meg átjössz meg hogy olyan szép vagy meg dicsérnek meg ilyenek, és amikor ezek a személyek egyedül vannak amúgy úgy tok normálisak vagy épp egyesek semlegesek velem...oké hogy pasis dolog de sztem nagyon gyerekes akkor vagy mondja meg mit akar ne szorakozzon. És eddig ők nem csinálták ezt gondolom akkor más lánnyal kezdtek ki. Kicsit néha amúgy olyan mintha ez csak arra menne ki hogy megb*szhassanak és én meg nem adom magam ezért huzzák az agyam. És én csak azt nem értem mi a végső céljuk mert hogy nem lesznek igaz barátaim ezek az tuti

Vélemények?

2019. jan. 21. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Tuti szúrásra mennek! ;)
2019. jan. 21. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Légy határozott és küldd el őket a tudod hová. De tényleg.

Adod alájuk a lovat,hogy vissza ölelsz.

2019. jan. 21. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Tfw túl ocsmány hogy valaha bárki is visszaöleljen.
2019. jan. 21. 22:32
 4/7 anonim válasza:
86%
Szia! Ez csak gyerekes vicc,ne vedd magadra,biztos csinos vagy,vagy jó az illatod és ezért ölelgetnek ;). Teljesen normális,vagy valaki tetszik is közülük neked? :) Mert ha igen akkor hajtsd el a többit és te is ölelgesd meg abból csak jó sülhet ki :P.
2019. jan. 22. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Fiatalok vagytok. Próbálkoznak.. A fiúknál de sokszor a lány falkákban is gyakran kitalálnak valami mániát amit űznek egy drabig. Ha nem gondolják komolyan ahogy írod egyedül normálisak akkor ezt felse vedd rossz néven, csak nevess rajtuk ha szórakoztatnak. Ahogy írtad nem adod magad könnyen, szóval nincs mitől félned ők meg majd leszoknak róla ha egy bizonyos szinten túl nem mész el velük.
2019. jan. 23. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Elne felejtsem, ha ostobán felháborodtan elküldöd őket leleszel írva mint egy bunkó csaj. Ha okosan inteligensen kezeled, akkor csak jókat fognak rólad mondani. Ezen érdemes elgondolkodni.
2019. jan. 23. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem a csaj lenne bunkó,hanem ezek a fiúk azok
2019. jan. 25. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!