Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan bolondítsam magamba? :D

Hogyan bolondítsam magamba? :D

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon bejön nekem, és már sokat szemezünk néha rám mosolyog de még nem történt semmi több.. hogyan kezdeményezzék vele beszelgetest? Vagy esetleg szavak nélkül hogy keltsen fel nagyon az érdeklődését?:) 2-vel felettem jár egyébként szóval nem osztálytárs sem evfolyamtars:/...

16/L

2019. jan. 21. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
mini szoknya
2019. jan. 21. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Az egy dolog hogy szemeztek,semmit nem jelent.

Ha te is tetszenel neki akkor biztosan kezdemenyezne vagy mar tett volna lepeseket. Ugy te nem tudod "magadba bolonditani" hogy te nem is tetszel neki.

2019. jan. 21. 20:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Hat nem maszkalhatok suliba Mini szoknyaba :D xD
2019. jan. 21. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal csak mondjak baratnoim hogy folyton bámul és nem veszi le rólam a szemet ez kb 1 hete van, szóval lehet hogy tetszek neki csak épp felénk de nem ismerem meg sajnos..
2019. jan. 21. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!