Melegbárba elmenni heteroként mennyire sértő, gáz?
Nem tudom a kategória jó-e, ha nem, jelentsétek, hogy áttegyék.
Az a helyzet, hogy szeretnék elmenni egy ilyen helyre kicsit kikapcsolódni, meg mindig is érdekelt, milyen egy ilyen hely. Mennyire lennék kinézve onnan heteroként? Semmi bajom a melegekkel, ugyan olyan emberek mint mi szerintem, tehát nem kötekedni mennék oda, hanem szórakozni, megismerni egy új világot. Szerintetek beengednének, nem közösítenének ki?

Nem sértő, nem gáz. Ha ismerkedni is akar valaki, azt mondod, hogy ne haragudj nem, és annyi.
Pl. a Capellában szerintem a közösség legalább fele heteroszexuális, és csak kíváncsiskodni, "turistáskodni" megy oda.

6 os egészséges ember nem megy olyan helyre ami nem érdekli. Egy agresszív baromra jellemző amitte irtál....
Kedves kérdező menj el nyugodtan és érezd jól magad.
egyáltalán nem gáz. nekem is van úgy hogy a pasimmal és a haverokkal (az eggyik meleg) elmegyünk szórakozni.
és nem elutasítók még lányokkal sem. sőt nagyon figyelmesek és barátságosak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!