Itthon miért nem érdklik a férfiakat a modell alkatú lányok? Miért nem szép ez már?
Nos, azt vettem észre, hogy itthon Magyarországon a kicsi, segges nők a menők. Belőlük is lehet szép, nem azt mondom, hogy nem. De külföldön jártam, ott mindenhol megnézik a modell alkatu nőket, kint éltem pl Svédországban fél évet, ott sokkal jobban preferálták a magas, vékony nőket. Ismertem 1 szlovén férfit is, szerinte is ez a szép, náluk ez a menő.
177cm vagyok, 58kg, igényes vagyok a magyar férfinak mégse kellek, mondván túl magas vagyok. Máshol meg miértt tetszik ez az embereknek?
# 6
Ha találsz, akkor mi a probléma????? Elég ellentmondásosan fogalmaztad meg a problémát. Netán az a bajod, hogy mindenkinek tetszelegni akarsz s nem tűröd, hogy nem ugrál körülötted minden pali, ne adjisten 3-an visszautasítottak?
Mi lenne, ha inkább arra koncentrálnál, hogy legyen egy kapcsolatod, és nem arra, hogy minden random pasinak tetszelegjél..
Én meg a nyomorult 159centimmel nagy mellel(D-s mell szal gerincferdült lettem de 7év gxógytedi szépen felegyenesített) voltam kelletlen. Edzettem popora és pocira normálisan ettem és tá-dá lett fenék meg a mell ismegmaradt és stabil 48kg-ra beálltam. És életvidáman álltam az élethez meg is lett az akivel minden tuti és 189magas
És képzel volt 163centis pasim is neki meg a kis fenék miatt nem kellettem. Fogtam tettem érte és idő mulásával és persze a viselkedésem fejlődésével (tinikorból felnőttem) meg lett a párom. Tiniként üeg csak másokhoz hasonlitgattsm magamat.
Fejbrn is kell fejlődni. És ha magasság? Én az alacsonytól a magasig is elfogadtam akikkel voltam csak én kaotam az ívet az előzőkzől :D
Nyugi megtalálod s párod csak ne más külsejével foglalkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!