Miért unnak meg a férfiak?
Figyelt kérdés
Egy idő után minden kapcsolatomban eljött a pont, mikor a férfi megunt. Olyan, mintha ahogy az én lelkesedésem nő, az övék úgy csökkenne. A legutóbbi az alábbi szöveggel szakított velem: "XY, te egy csodálatosan szép, szeretnivaló, kedves tündér vagy, akivel nagyszerű minden eltöltött perc, de..." és jött a szakítást... Jelenlegi kapcsolatomnál is itt tartunk, minden csodálatos, minden szép, jó a szex, de valami hiányzik.
Kezdem azt hinni, hogy az őszinteség, tisztaszívűség hátrány egy kapcsolatban. Hogy fele energiával többre jutnék, hogy ha nem mutatom ki az érzelmeim jobban meg akarnának tartani. Lehetséges, hogy gond, ha valaki odaadó, büszke a párjára, dicsérem őt, megpróbálok mindent megadni amire szüksége van?
2019. jan. 10. 13:19
11/13 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi a de után. Elmondta ezeket a szépeket majd hozzátette hogy de. Én meg vártál a folytatást majd végre kinyögte hogy szakítani szeretne.. Semmi értelmeset nem tudtam kiszedni belole, sokáig eroltetve azt mondta kicsapongónak lát. Ennek az volt az oka, hogy van egy bulizós barátnőm akit néha elkísértem bulizni. Na ez a legkevésbé sem igaz ram. És hogy emiatt ő nem lenne képes megbízni bennem. Meg, hogy amugysem volt meg a szikra részéről. (Amúgy kiderült hogy már mellettem 10 másik csajt is fűzött egy időben és mindnél ugyanaz volt a kiindulási alap hogy jaj nincs egy értelmes nő a földön aki -féleség alapanyag lehetne)
2019. jan. 10. 20:35
12/13 anonim 

válasza:

Szerintem csak egyszerűen nem volt semmi közös bennetek. Nem hiszem, hogy a játszmázás lenne erre a megoldás.
13/13 anonim 

válasza:

Nem olyanokkal vagy akivel összeillessz, de lehet baromi unalmas a személyiséged. Talán ezek közül valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!