Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi lehet a baja a szobatársunk...

Mi lehet a baja a szobatársunknak?

Figyelt kérdés

Idén év elején új kollégiumi szobatársat kaptunk, vele együtt vagyunk hatan, de ő nagyon furcsa.

Olyan tipikus különc benyomása van. Az egyik legjobb az évfolyamban, órán meg szinte meg sem szólal. De ebben még semmi extra nem lenne. Nem tud normálisan ülni (?). Igen ez most furán hangozhat, de ez kb azt jelenti, hogy még az osztályteremben a székeken is felhúzott térdel, vagy törökülésben ül. A szobában nincs sok cucca, nem is olyan beszédes, viszont tényleg nagyon okos, és eszméletlen logikája van.

Amúgy néha ha olyanja van, akkor elég vicces is lenni, de nem az a szociális típus.

Első ránézésre is kicsit fura, mert a pulcsia szinte mindig nagy rá, a haja meg amióta ismerem, sosem áll rendesen.

Ráadásul alig alszik. Én sem vagyok egy korán fekvő típus, de komolyan, én alig láttam aludni. Meg szerintem édességfüggő is. Rendes kajából nem eszik sokat, nem is túlsúlyos.

Igazából ezt így annyira nem lehet leírni, simán csak fura, de van valami a kisugárzásában is.

2019. jan. 9. 23:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baja.
2019. jan. 9. 23:50
 2/14 anonim ***** válasza:
47%
AUTISTA.
2019. jan. 9. 23:54
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Normális nem úgy mint mások
2019. jan. 9. 23:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Amit még elfelejtettem írni, hogy vannak ilyen rendezési mániái. Tehát ha balamit letrsz valahova, és az elmozdul, az őt zavarja, és visszateszi. Vagy valami van valahol, ő odamegy, megigazítja, és amikor mi nézünk rá hogy ez meg mi volt, közli hogy idegesítette.
2019. jan. 10. 00:09
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

Konkrétan engem írtál le (az ülésstíluson kívül), én is ilyen szobatárs vagyok a mi kollégiumunkban és pont ezért néznek ki engem ott is. Gyűlölöm hogy nem vesznek emberszámba csak mert más vagyok vagy csak max baxtatnak, bántanak (nem fizikálisan hanem mentálisan). És ez egyetemen. Semmi baja nincs, úgy ahogy nekem sem. Ne nézzétek ki és ne alacsonítsátok le magatokhoz képest! Mert ha megteszitek csak valami alávaló féregként fogjátok kezelni, nem pedig emberként és innen kezdődik az öntudat nélküli bántalmazás. Hagyjátok élni ha nem bírjátok a társaságát vagy kedvesek legyetek vele ha mégis szeretnétek vele kapcsolatot létesíteni.

De úgy sem fogadjátok meg a tanácsomat, mert a gyerekek 99%-a magasról letojja a segítőkész vagy változásra bíztató tanácsokat, és ugyanúgy megrokkantjátok szegényt.....

2019. jan. 10. 00:19
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem szoktuk bántani, csak fura volt.
2019. jan. 10. 07:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem L a szobatársatok a Death note ból?

[link]

2019. jan. 10. 07:41
 8/14 anonim ***** válasza:
A túl intelligens emberek, általában nem tudnak viselkedni.
2019. jan. 10. 08:58
 9/14 anonim ***** válasza:

7-es! Én is rögtön L-re gondoltam. :D

Persze ezt csak poénból, mert amúgy semmi baja a szobatársatoknak, talán csak annyi, hogy maximalista és egy kivételes zseni. :D

2019. jan. 10. 09:13
 10/14 anonim ***** válasza:
És itt kibeszélni őt a Gy.k.-n nem fura?
2019. jan. 10. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!