Instagramosok nem érzik ezt a tevékenységet haszontalannak, kicsit dedósnak?
Képecskéket posztolgatunk, nézegetünk, kommentelgetünk..... az oviban voltak képeskönyvek :))
Mindent megjátszunk, retusálunk, csak hogy szebbnek, az életünk tökéletesebbnek, gazdagabbnak tûnjön :)
Itt csücsörítünk, ott mutatjuk a kockahast stb
Nem primitív kicsit?
Mi van a belsõ értékekkel? Valamit megtanultam, egy könyvet elolvastam, ma jót tettem valakivel. Ja hogy ez a szemnek láthatatlan?
Minden a megjátszott külsõségekrõl szól, nekünk ezt már gyerekkorban úgy tanították, hogy ez csak helytelen lehet. Ma máshogy van? Nem káros ez (kutatások szerint am nagyon)?
1, a képnézegetésnek és kommentelgetésben semmi dedós sincs szvsz.
2, az instán azért is kell filtereket hozzáadni és feljavítani a képet, mert ha nincs csúcstelefonod vagy felsőkategóriás géped, borzalmasan fognak kinézni a képeid. nagyon kevés olyan embert láttam, aki túlzásba vitte a képek feljavítását
3, nem tudom, én egyszerűen nem foglalkozom pl. az olyan nőkkel, akik az összes képen csücsörítve pózolnak, vagy az edzésükről raknak fel képeket, hogy 200 lájkot kapjanak, ez tényleg primitív, illetve baromi unalmas
4, a szüleid biztos büszkék rád, hogy vmit megtanultál, a könyvolvasásnál túlértékeltebb dolog meg nem nagyon van, nem beszélve arról, hogy könyv- ás filmajánlókat is bőven láttam már az instán, ráadásul
egyébként elárulom neked, hogy én pl. azért vagyok fent, mert én is hobbiból fotózom, és instán a legegyszerűbb megmutatni. hozzáadok 10 hashtaget, és máris sokan megnézik.
" az instán azért is kell filtereket hozzáadni és feljavítani a képet, mert ha nincs csúcstelefonod vagy felsőkategóriás géped, borzalmasan fognak kinézni a képeid"
Nem. Azért kell feljavítanod a képed, mert kutya nem néz rád a való életben és csúnya vagy. Az a telefon, amelyik produkál 5 megapixelt teljesen indokolatlan a filter meg a retusálás használata.
Barátnőm semmi ilyesmit nem használ, undorodik a képszerkesztéstől. Nem egy fotogén, a való életben még szebb. Na most az a baj, hogy ennek pont az ellentettje igaz a csajok kb. 98%-ára. Kamuönbizalmat építenek ki, mely a való életben való visszaigazolással ki is durran. Figyelemhiányosak. Írhatnék még vagy 1000 sort, de ha ennyiből nem jön le, akkor 1000 sorból sem.
# 11/12
Férfi vagyok, és nincs rólam fent kép:D
te aztán nagy szakértő vagy :DDDD
a telefonom meg p9 lite, aminek a pont a kamera a leggyengébb pontja, a fényképezőm meg ősrégi, de nyilván te jobban tudod.
„de ha ennyiből nem jön le, akkor 1000 sorból sem.”
neked meg igazából meg az „nem jött le”, hogy lehet az instagramot normálisan is használni, ahogy a legtöbb hozzászólónak sem.
érdekes, van egy 65 éves holland férfi a követőim között, csak az utazásairól tesz fel képet, ahogy sok más ember is normálisan használja. csak meg kell őket találni.
nálad tipikusabb gyk felhasználó nincs: erőltetett pszichologizálás (természetesen iszonyúan mellélősz), sok fogalmad a fotózásról, telefonokról sincs, de azért okoskodsz.
#11/12 vagyok*
lemaradt a vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!