Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha nyernétek a lottón 1...

Ha nyernétek a lottón 1 milliárd forintot kinek adnátok belőle, mennyit osztanátok szét?

Figyelt kérdés

Testvér, unokatestvér...

Barát, munkatárs?

Kinek mennyit, milyen szempontból? Pl: az egyik sokkal szegényebb, nagy adósággal. Aki kapott, gyorsan elkölti, kaphat még?

2019. jan. 6. 20:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, egyébként osztom a 8-as ötletét, én se mondanám meg senkinek, hogy nyertem.

A testvéremnek se, mert onnantól a családja megölne.

Valószínűleg azt mondanám, nyertem egy tized, vagy huszad ennyi pénzt, és a többit magamra költöm.

2019. jan. 6. 20:43
 12/23 anonim ***** válasza:
61%

"Eltitkolnám a nyereményt... Nem adnék senkinek... Aki nekem nem adna, annak én sem adok."

Csak körbe kell nézni, és kristálytisztán láthatjuk híres magyar mentalitásunk tükröződését, amit majd a gyerekeinknek is továbbadunk...

Magyarország jobban teljesít!

2019. jan. 6. 20:53
 13/23 anonim ***** válasza:
Szüleimnek vagy 150 milliót, nagyszülőknek, keresztapáméknak (egyéb rokon) szintén annyit, tesómnak 50-et, haveroknak szintén 50-et, maradna 600 millió magamra, abból vennék egy házat 10-ért, 15-ért berendezném, felújítanám igényeim szerint, 5-ért egy kocsit, egy kocsmát 20-ért, meg néhány apartmant a tengerparton valahol kiadni, ez legyen 150 millió szintén és így is lenne még 400 millám, aztán felébrednék az álmodozásból.
2019. jan. 6. 20:56
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Adna a hóhér...

Én viszont bejárnám az egész világot, és remek kis képeslapokat küldenék mindenhonnan ahol éppen vagyok a "szeretett" rokonaimnak, hogy még véletlenül se felejtsék el, hogy amíg ők élik a kis unalmas életüket, addig én milyen jól szórakozom. :)

2019. jan. 6. 21:03
 15/23 anonim ***** válasza:

Senkinek nem adnék belőle.

Pár hónap, tálán egy év is még az ember találna értelmes befektetéseket. Az senkinek nem lenne jó, ha szétszórnék 100 millát ismerősök, rokonok között.

2019. jan. 6. 21:11
 16/23 anonim ***** válasza:
9%
Nem adnék belőle senkinek, inkább elmennék belőle prostihoz ötvenezerszer, lol
2019. jan. 6. 21:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Én az egyháznak adnám az egészet, és még így is tartozásom lenne Jehova felé!
2019. jan. 6. 21:35
 18/23 anonim ***** válasza:
Állatokon segítenék, és ennyi pénzzel már nem maradnék magyarországon, 27%os áfa mellett minek?
2019. jan. 6. 23:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Anyumnak megmondanám, hogy soha többet nem kell dolgoznod és igazából kb fizetés jelleggel adnák neki, ennyit megérdemel amiért felnevelt egyedül. Mindkét tesómat kisegíteném de csak amennyire szükségük van épp. De ennyi, nem kezdenék osztogatásba.
2019. jan. 6. 23:09
 20/23 anonim ***** válasza:

Tesómnak adnék, mert szeretem, és amúgy is megosztok vele mindent. Szüleim már nincsenek, nagyszülő, nagybátyák, nagynénik meg ideköltöznének a lépcsőházba, hogy adjak pénzt, betörnék az ajtót.

(Anyukám segített az egyik testvérének, mert munkanélküli volt, a másik (dolgozó) testvére is akarta tőle ugyanazt az összeget. Nem magyar mentalitás, tapasztalat.)

2019. jan. 7. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!