Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy lány minek kérdi meg...

Egy lány minek kérdi meg előzmény nélkül hova megyek szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Egy lány akivel kb két mondatot se beszéltem még soha noha heti rendszerességgel egy előadáson ülünk (egyetem) most rám írt a facebookon (ismerősök se voltunk) hogy hoa mész szilveszterkor?

Még nem válaszoltam semmit de nem is értem, így zéró előzménnyel mi a célja a kérdéssel?

csak nem gondolja hogy vele megyek/ő jön velem bárhova is?

2018. dec. 28. 22:02
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
80%

Messziről el akarja kerülni a helyet.. Nyilván tetszel neki, aztán azért.

Ezt a választ Pumpi az élet tanára adta.

2018. dec. 28. 22:06
 2/22 A kérdező kommentje:

Tehát akkor ezt a választ várná: nem tudom hova megyek még, de te hova mész? Szívesen megyek veled...

ezt várná?

(Várhatja....)

2018. dec. 28. 22:12
 3/22 anonim ***** válasza:
Ha úgyse kommunikáltok megkérdezheted hogy mégis miért? Sok oka lehet pl azt hiszi hogy lesz valami buli amit az osztály tervez vagy egyetemistáknak valami, nem ismeri a környéket nem tudja hol lehet jót bulizni. Persze az is lehet hogy tetszel neki de szerintem akkor azért többet írt volna annál hogy hova mész szilveszterezni.
2018. dec. 28. 22:15
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

1. Akar valamit vele, pl. szándékosan oda megy ő is, vagy épp jó messziről elkerüli a helyet.

2. Valami okból kifolyólag fel akart tenni egy általános kérdést. Az évnek ezen tájékán pedig ez a legkézenfekvőbb.

2018. dec. 28. 22:17
 5/22 anonim válasza:
29%
Tesóm, megmondom a tutit. Szedd fel, ha tetszik. Ha nem tetszik, ne érdekeljen.
 6/22 A kérdező kommentje:

"nem ismeri a környéket nem tudja hol lehet jót bulizni. „

És pont tőlem akarja megtudni egy nettó idegentől?

Nem attól a baráttól /barátnőtől akivel kb naponta beszél?

7/22 anonim ***** válasza:
90%
Remélem azért köszönt neked. Hát szerintez a csajszi eléggé nyomulós... ha nem akarsz tőle semmit akkor nyugodtan írj neki vissza hogy (legalább azért ne nyafogjon neked) szia még nem döntöttem el. Nem kell megkérdezned hogy ő hova megy . Ennyiből le kellene szűrnie a szitut. Amúgy nagy esélyt látok rá hogy ,,össze akar veled futni" valami szórakózóhelyen , azért írt rád.
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el,hogy ennyire nem látod át a dolgokat.Kezdeményezett egy beszélgetést veled,ami nyilván nem volt véletlen.Valjuk be,hogy érdek feszítőbb téma a szilveszter mint az,hogy “szia,mizu?”.Attól mert személyes kontakt nincs köztetek jelenleg,lehet,hogy Ő szeretné és így adja tuttodra.
2018. dec. 28. 22:25
 9/22 anonim ***** válasza:
60%
Szopassad lefelé
2018. dec. 29. 04:51
 10/22 A kérdező kommentje:
Na megoldottam. Letiltottam a facebookon így nem írhat nekem többet mire meg személyesen is találkozunk jan vége lesz így a szilveszter mint olyan régerég tárgytalan lesz.
2018. dec. 29. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!