Amikor meghívjuk őket miért hitegettek? Bővebben a leirtakban
A párom unokatesoja 3 éve van egy lánnyal,mindig hívjuk őket kirándulni vagy csak sütögetni vagy akármi de mindig ígérgetnek meg hogy a lánytól függ minden aztán kiderült hogy nem is csinálnak semmit.
A lány mindig ugyanazokra a helyre megy el nyaralni,kirándulni, mint ahol mi voltunk a párommal pár napja és folyamatosan osztogatja a képeit instagramom is meg pózolgatnak. A fiú is mondta hogy sokszor mindennek úgy kell lenni ahogy a lány szeretné mert tőle függ ő is stb.
Tavaly párommal elmentünk nyaralni egy hétre Balatonra,erre az unokatesója a és a barátnője is hirtelen felbukkant és kiderült hogy tőlünk nem messze van az ő szállásunk is és hogy tudták hogy mi itt nyaralunk amit nem értek mert egyik senki sem mondta nekik...mikor összefutottunk szintén hívtuk őket programokra majd pár napra rá sikerült egy órát együtt lenni a lány többször is elszólta magát hogy a szállásunk elött többször is elmászkáltak hátha látnak stb...
Picit félénk a lány de nagyon szeret irányítani.
Nem értem hogy miért utánoz minket,és miért hárítanak mindig, ennyire félénk lenne a lány vagy ennyire kisajátítja a párom unokatesóját? A lány amúgy nagyon anyagiias és amióta együtt vannak a srác is eléggé meg változott és nagyon látszik hogy irányítja a csaj már a szülei is észrevették...és a làny szabja meg hogy hol vásároljon ruhát és hogy mit vegyen fel a srác meg csak BMW-el szeretne utazni egyszerűen nem értem őket hogy miért?
Bocsánat a hosszú regényéért és az esetleges hekyesírásért is. Előre is köszi a véleményeket!:-)
Lehet hogy szimplán csak kettesben szeretnek lenni. Vagy veletek nem. Csak nem akarják megmondani, mert abból csak felesleges balhézás lenne.
Az meg, hogy ugyanazokra a helyekre mennek, nem jelent semmit.
Nekem is vannak ismerőseim, akik sokfelé voltak, szívesen elmegyek én is azokra a helyekre. Csak nem velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!