Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be? Külső, belső. Minden jöhet.
Külső:
- hosszú, barna vagy szőke haj
- max 170 cm
- átlagos testalkat, de ha kicsit dundi, az se baj
- kicsit kislányos arc
Belső:
- gondoskodó, anyáskodó jellem
- mosolygós, életvidám kisugárzás
- lehetőleg ne legyen mindig túl komoly, lehessen vele felszabadultan hülyéskedni
- ne akarjon folyton görcsösen nőies lenni, szeretem ha egy nőnek van egy lazább, "fiúsabb" oldala is, mind filmes/zenei ízlésben, mind pedig öltözködésben
- ne legyen túlságosan otthonülő, besavanyodott típus, fontos, hogy tudjunk egymással új dolgokat kipróbálni, programokra járni (pl. mozi, színház, koncertek, fesztiválok, múzeumok, rendezvények, bulik)
A legfontosabb az, hogy nőies legyen! Igényes, ápolt, csinos. Nincs rosszabb egy igénytelen, vagy egy primitív nőnél!
Ezeken túl én személy szerint a kedves lányokat szeretem, akikkel mélyebb a kapcsolat.
Külsô:
Nekem a vékonyabb testalkatú lányok jönnek be. Igazából nekem az arc a "lényeg". A többi számomra nem fontos. Fontos, hogy ne hanyagolja el a külsejét, öltözködjön normálisan. (Ne úgy mint, egy közönséges r*...)
Belsô: Szeretem, ha egy lány nyitott személyiségû, mivel én elég zárkózott vagyok, így nagyon nehezen kezdeményezek és jól jön egy kis segítség. (Sôt nehezen veszem rá magamat ennél fogva). Legyen okosabb nálam (az nem nehéz mondjuk :D), empatikus. Legyen nyitott, és ne olyan aki mindenre azt mondja, hogy nekem 8.
(16)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!