Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Meghívtak egy kávéra, illő...

Meghívtak egy kávéra, illő vinni valamit?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen összebarátkoztam valakivel. Már egy éve, hogy ismerjük egymàst de most jött el az a pillanat, hogy meghívott egy kávéra magához az illető. Szokás vinni ilyenkor balaminapróságot? Bor... csoki a feleségének stb. Köszönöm.

2018. nov. 26. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ebédre mennél azt mondom,hogy igen egy pia vagy egy üdítő.De így nem tudom,esetleg süss egy adag sütit kóstolóba és kínáld meg őket,a kaja amúgy is jó téma,ha nem ismeritek egymást.A süti passzol a kávéhoz.A bor hülyén venné ki magát.
2018. nov. 26. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
A nemek? Ki hívott meg, kit?
2018. nov. 26. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
A suti tok jo otlet, vagy egy kis doboz bonbon. :)
2018. nov. 26. 14:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Férfi a férfit. Idáig ő szokott megállni nálam melóba egy cigi/kávé ... vagy fordítva én nála.
2018. nov. 26. 14:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Szóval nem vacsiról nem ebédről stb van szó... csak egy laza kávé... aztán ennyi. Nem azzal van gond, hogy vinni kell valamit ne értsétek félre... csak ha viszek nem e jön le furán. Én pl. nem várnám el, hogy ha valakit meghívok egy kv-ra hozzon valamit...
2018. nov. 26. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Ő vitt neked valamit, amikor megállt nálad kávézni?

Szerintem ilyen esetben nem kell. Csak egy kávéra mész. Nem egy buliba vagy egy vacsorára/ebédre.

2018. nov. 26. 14:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem nem hozott :)
2018. nov. 26. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kérdeztem a nemeket, férfiak minek vinnének bármit is. Jó kávézást.
2018. nov. 26. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem kell, ne vigyél semmit!
2018. nov. 27. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!