Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért olyan nagy baj ez?

Miért olyan nagy baj ez?

Figyelt kérdés

Haverom mindig mondja buli előtt hogy most fu de berúgunk, mekkora buli lesz, stb. Aztán végül alig iszik, mindent visszautasít, mert hogy "nem adja a dolog". Bezzeg ha én berúgok akkor én vagyok a gáz és eloldalog a másik haveri társaságához én meg járjam a várost éjjel egyedül. 24 évesek vagyunk.

Szerintetek kinek van igaza?

2018. nov. 12. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
A haverodnak. Én se égetném magam egy off részeg emberrel, pláne ha társaságban vagyunk. Valószínűleg folyton itatni akarod és ez zavaró, nagyon. Szóval embereld meg magad, különben a haverod egyáltalán nem fog csinálni veled semmit.
2018. nov. 12. 10:30
 2/7 A kérdező kommentje:
A haverodnak, valóban. Komolyodj meg, 24 éves vagy.
2018. nov. 12. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy kinek van igaza.

Az Ő szemszögéből neki, a te szemszögedből neked.

A haveroddal pedig nem lehet bulizni, az ilyenekkel én nem mennék sehova. Én nekem is van ilyen ismerősöm, aki a bulikban depizik és hisztizik, és eljátssza a sértődöttet és elvonul egyedül, sétálgat amíg mi jól érezzük magukat. Később pedig Ő emlegeti milyen szar volt az egész, de azért eljött hisztizni.

2018. nov. 12. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Várj, te most a saját kérdésedre válaszoltál, és nem adtál magadnak igazat? ?? :D
2018. nov. 12. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Adam

Ezen jót röhögtem :DD

2018. nov. 12. 11:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja, nem, csak látom ez a szr nem küldte el. Szóval azt akartam írni hogy mindenki ezt mondja hogy a haveromnak van igaza. Én meg nőjek fel.
2018. nov. 12. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
A haverodnak van igaza. 24 évesen tudja már az ember, hogy mennyi piát bír és ne igya taccs részegre magát. Én eleve nem mennék olyan emberrel inni, aki annyira részegre issza magát, hogy aztán vállalhatatlanul viselkedik.
2018. nov. 12. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!