Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek? Egy kosárlabda...

Mit tegyek? Egy kosárlabda csapatbol átmentem egy másikba. Tobbi lent

Figyelt kérdés
Atigazoltam.Nagyon nem ismerek ott senkit.igazabol egy éve már ott vagyok ez a második év.Hogyan beszelgessek velük? Már kialakultak közöttük a baráti kapcsolatok.Mindebkinek meg van már akivel beszélget.Nem vagyok egy beszédes típus,viszont ha nagyon jóban leszünk akkor már tudok beszélni.Suliban is a harmadik évben kezdtem el úgy már majdnem az egész osztállyal jóba lenni.Mit tegyek szerintetek.S.O.S.

2018. nov. 7. 06:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Szóval az a gond hogy nem fogadtak be?

Akkor nem azért de jó csapatod lehet.

Hát nem tudom mit csinálj.

Talán akit látsz hogy rendes és nem az a nagyképű kezdj el.beszélni vele vagy kérdezd meg hogy ki a kedvenc kosárcsapata vagy játékosa vagy mióta kosarazik vagy ilyesmit.

Vagy kérdezd meg tőle hogy mikor lesz a következő meccsetek.

Remélem segítettem valamiben! Sok sikert!

2018. nov. 7. 07:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából jó csapat meg minden csak úgy edzésen bemelegítésnel olyan magányosnak érzem magam mindenki beszélget a másikkal én meg csak egyedül futok meg stb
2018. nov. 7. 07:08
 3/4 anonim válasza:

Melyik csapatba mentél át és hány éves vagy? lány vagy fiú?

Adj időt nekik, hátha majd többet beszélnek veled

2018. nov. 16. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát 17eves vagyok és lany
2018. nov. 26. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!