Mit tegyek, hogy mindenen ne rágódjak?
Figyelt kérdés
Nagyon jó osztályom van, és hihetetlenül összetartóak vagyunk,de még sem tudok kijönni mindenkivel.Van egy, két....na jó három lány az osztályban akik a többi ellen vannak. De valahogy engem a szokásosnál is jobban utálnak. És a hátam mögött sugdolóznak.Ez nem az gyerekes csúfolódás mert az tudom milyen.Volt már időm megtapasztalni,pici gyerekorom óta.Azt már rég nem veszem magamra.De néha annyira rosszul esik ,hogy mindenemet kritizálják.Már ruhát is úgy választok, hogy vajon mit fognak a hátam mögött mondani.Én úgy érzem,hogy ez igy nagyon "mérgező".Tudnátok mondani valami tanácsot,hogy ne vegyem magamra?2018. nov. 5. 19:28
1/1 anonim válasza:
Régen hasonló cipőben jártam, viszont én csak annyit csináltam, hogy nem próbáltam foglalkozni velük, egy idő után tényleg nem is érdekeltek. Persze ez a megfelelési kényszer időnként előjön, de én próbálom elfelejteni. Szólni ne szólj nekik semmit, ha nem tudod elég határozottan (és nyugodtan) mondani, mert csak rosszabb lesz. Úgyhogy tudom könnyű mondani, (velem is ez volt, szóval csinálni sem olyan nehéz, csak az elején) de próbálj meg nem foglalkozni velük, menj el a közelükből. De ha mások ellen is vannak, akkor nem kell mitől félni, egy idő után keresnek mást. Gondolom más is észrevette, hogy milyenek. Szóval hajrá! Írd meg, ha valami sikerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!