Újgazdagként mikre kell figyelni, mit érdemes csinálni annak aki addig szegény volt és fogalma sincs a gazdag létről?
Figyelt kérdés
Nem csak az érdekel mire kell vigyázni, hanem hogy miket érdemes csinálni, milyen olyan lehetőség van amikről szegény vagy átlagos ember nem tud? Lakás, ház kocsi magánorvos, gyereknek jobb iskola, egészséges étel, csúcsmobil, ezeket ismerem, mik vannak még a gazdag léthez?2018. okt. 21. 15:57
21/28 anonim válasza:
Félreértés ne essék, nem irigylem őket, azaz de egy kicsit, csak nekem ehhez nincs fantáziám mibe vágjak bele :D Bár a mészáros féléktől azért sajnálom az utolsó fillért is .... Tény keresek olyan jól, hogy igazából nem kéne panaszkodnom, de azért mindig van hova feljebb.
22/28 anonim válasza:
"Semmire, a pénzzel nőnek az igényeid. " - én lennék csak az egyetlen ilyen fura szerzet, akinek totál határozott elképzelései és vágyai vannak? Igaz, per pill kielégítetlenek, de ha megvalósulnának, simán elégedett lennék.
23/28 anonim válasza:
Bármibe lefogadom, hogy a kérdező csak egy unatkozó kamasz.
24/28 A kérdező kommentje:
Azért nagy összeggel ne fogadj rá.
2018. okt. 23. 16:00
25/28 anonim válasza:
22.
A kérdező nem olyan dolgokra kíváncsi, amiről eddig álmodozott, ház stb., hanem kifejezetten olyan dolgokra, amit a gazdag réteg engedhet meg magának. Erre írtam, hogy belekerül úgyis egy olyan idillbe, ahol ajánlják, meglátja stb. ezeket a tárgyakat.
26/28 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül tárgyra gondolok. Az említett 2 milliós hajóbérlés sem tárgy, de van olyasmi is ami nem is tárgyhoz kapcsolódik.
2018. okt. 23. 16:19
27/28 anonim válasza:
Nos. Nem azért nem látni a gazdagok életét, mert olyan titokzatos dolgokkal töltik az idejüket, hanem mert előbb utóbb mindegyik rájön, ha kilép a fényre, a legtöbben le akarják nyúlni. Ha rám hallgatsz, nem hivalkodsz a pénzeddel, nem csak próbálsz, hanem egészségesen is élsz, bejárod a világot, keresed az élet apró szépségeit. Nem szabad abba a hibába esni, hogy nagy dolgokban keresed ezeket, vedd észre magad körül is. Hidd el, bőven van belőlük, pláne ha megadatik, hogy időd is legyen keresni. Szerintem ez a legfontosabb amit a gazdagság nyújthat. Minden más a külvilágnak szól.
28/28 anonim válasza:
Kérdező, gazdagnak lenni nem egy kaszt. Nincsenek általános szabályok. Hogy hol élsz, hogyan, miként, mennyiből - mind te döntöd el. A gazdagság - azaz a vagyon - ehhez a megfelelő alapot, a lehetőséget teremti meg (bizonyos korlátok között).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!