Mire jó az a facen meg mindenhol hogy a lányok direkt úgy fotozzák magukat hogy lárszódjon a mell meg minden?
Fogalmam sincs mire,jó ez nekik, hogy kirakatba teszik az "árut" de én is nagyon szánalmasnak tartom ezt a viselkedést. Véleményem szerint ezeknek a lányoknak vagy túlságosan nagy a magabiztosságuk vagy a béka feneke alatt van valahol.
És mielőtt megvádolnak itt azzal, hogy irigy vagyok meg ilyenek, elmondanám hogy, ha fizetnének se tennék ki olyan képet amin már-már, majd ki esik a mellem a ruhából. Inkább vagyok egy vissza fogottabb, smink nélküli,könymoly lány, mint valaki aki csak a smink és a Facebook képekkel tud érvényesülni a fiuknál. Ha valakinek tetszel akkor úgy is tetszel ha normális lány kinézeted van.
18/L
#11, valószínűleg tanult ember vagy, aki nagyjából képben van a világgal. Jól sejtem?
A kérdésben szereplő lányok viszont tanulatlanok.
Ez a jelenség az élet minden területén észrevehető és az ellentétek jól észrevehetők. Amíg a világon támogatják a tudatlanságot, addig ez lesz.
És a srácok, akik izompoloban feszítenek, boxbeállásban rajoskodnak. Kapna egy fülkest, azt sem tudná fiú-é, vagy lány.
Ez úgyanaz, nem zavar?
Kedves Kérdező! Nyugodtan kérdezd is meg, hátha ezzel erősíted a lányokban azt, hogy enélkül is "értékesek" lehetnének. Egyébként a válasz egyszerű: Fegyverként használják, hogy minél több fiú/férfi figyelmét magukra tudják vonni, akár csak egy kis önbizalomnövelőként. Na jó, van olyan is, amikor a lány csak magának akar tetszeni és olyan kis "butuska", hogy nem látja, hogy ezzel mit képvisel/milyen hatást kelt...
Én sajnálom azt, hogy ez ellen nem tud mit tenni az a réteg, aki a fiatalkorát nem kidobott cicik, meg feszülős cicanadrágos pucsítós fenekek között szeretné megélni, hanem ettől kicsit tovább lát, és a valódi értékeket próbálja keresni egy személyben/társadalomban... :(
Es akkor most megengedem: Jöjjön a lepontozás!!! :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!