Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket mennyire érdekel hogy...

Titeket mennyire érdekel hogy mit gondolnak rólatok?

Figyelt kérdés
2018. szept. 3. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
kb a populáció 0.000000001%-ának érdekel a véleménye, de az nagyon is..
2018. szept. 3. 17:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Semennyire. Aki napi szinten találkozik velem az tudja milyen vagyok, némelyek elmondhatják, hogy kezdenek megismerni-a többi lényegtelen számomra:)
2018. szept. 3. 17:38
 3/13 Metionin ***** válasza:
Semennyire. Olyan 15 éve túlléptem azon hogy ezzel foglalkozzak.
2018. szept. 3. 17:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Minimálisan. Nyilván nagyon rosszakat, amitől meg akarnának ölni, ne gondoljanak, de amúgy magasról teszek rá, mit gondolnak. A közeli ismerőseim véleménye nyilván fontosabb, de ők ismernek és nem találnak ki légből kapott butaságokat, úgyhogy az is OK.
2018. szept. 3. 17:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Engem érdekel, de attól függ hogy ki.
2018. szept. 3. 17:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Sajnos túlzottan is.
2018. szept. 3. 18:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Akit érdekel, abban túlzott a megfelelési kényszer. Szarok én rá ki mit gondol, az az ő gondolata, rám semmilyen hatással nincs.
2018. szept. 3. 18:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Visszajelzés és építő jellegű kritikaként nagyon is érdekel. Nagyon hasznos dolgokat tudnak mondani, amiket felhasználhatok a későbbi társas helyzetekben.

Nagyon sokat segítettek így az ismerőseim pl a stílusom kialakításában 🙂

2018. szept. 3. 18:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Teljesen hidegen hagy
2018. szept. 3. 18:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Van kb 6 ember, aki elég közel áll hozzám ahhoz, hogy adjak a véleményükre (nyilván akkor is saját belátásom szerint döntenék, de szívesen meghallgatom őket), mindenki máséra teszek nagy ívben. Szerintem egy olyan ember, akit érdekel, hogy mások mit gondolnak róla vagy bárki felé megfelelési kényszere van, az soha az életben nem lesz igazán boldog.
2018. szept. 3. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!