Veletek volt már olyan hogy a buszsofőr nem nyitotta ki a hátsó ajtót hiàba jeleztetek?
Velem előfordult már kétszer is. Egyszer még régebben akkor gyorsan előre szaladtam szerencsére nem votlak sokan. Egyszer meg nem rég a napokban akkor 1 megállóval később tudtam csak leszállni.
Tegnap megint ez volt ugyanazon a buszon ,de szerencsére nem csak én szálltam hanem egy csaj is így gyorsan előre mentünk és leszálltunk. Nem tudom én nekem valahogy sosincs elég bátorságom hogy oda szóljak hogy Nyissa már ki :D
Ti mit csináltok ilyenkor?
Kiabálok a sofőrnek h a hátsót is nyissa ki.
Van mikor a gomb nem működik és nem jelzi a sofőrnek, hogy ki kell nyitni az ajtót.
Volt!!!!!
Nem is egyszer. Bejöttem a buszsofőrnek, ezért a csuklós busz hátuljából előre mászatott, hogy legelő szálljak le. Végállomáson lakom...
Be kell telefonálni a Volán a, ha sorozatosan csinálja...
Volt.
Volt, hogy a sofőr betartotta a felszállás első ajtón szabályt. Csak épp a leszállókat felejtette el. (este volt csak ketten álltunk ugyanannál az ajtónál, alapból kevesen voltak a buszon) Előre kiabáltunk, meg is állt.
Olyan is volt, hogy csurrig lévő busz, rengeteg le és felszálló. Már zárta volna az ajtót pedig még mindig voltak leszállók, az előttem lelépő barátnőm majdnem telibe kapta. Ekkor vészjelzőztünk, mások meg bőszen anyázták a sofőrt.
De máskor volt, hogy fent is ragadtunk mert nem bírta kivárni a sofőr, hogy mindenki leszálljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!