Lányok, Hölgyek ti beválalnátok fiú ismerősötökkel 2 órányi nudizást a strandon ha veszitenétek? Nem élettársra gondolok hanem közeli barátra.
A barátnőimmel már többször is nudiztam együtt, az úgy jó volt, és nem szégyelltük magunkat. Viszont fiú előtt még nem próbáltam. Csak beszélgettünk róla, hogy mernénk-e napozni igazi strandon is, ahol fiúk is lennének. Mennyire néznének meg és mennyire volna kínos?
Fogadásból nem hiszem, hogy nudiznék fiúval. Szerintem egy fiú valószínűleg csak azért fogadna ilyesmiben, mert kíváncsi a lányra ruha nélkül. Ha nem fogadásból akarná egy fiú ismerősöm, akkor esetleg rá tudna beszélni. Attól függ, hogy milyen a viselkedése annak a fiú ismerősnek, miért akar velem nudizni, mivel indokolja, mennyire érezném kellemetlennek, hogy meztelenül fog látni? Ilyesmik. Na jó, egy kicsit attól is függne, hogy néz ki és mennyire lennék kíváncsi rá.
Amúgy ebben a fogadásban mit nyerne a lány, ha mondjuk ő győzne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!