Hogyan tudnék a fiúk közé illeti?
Hello. Most főképp a 16-17 éves srácokat kérdezem, de ha bárki tud valami hasznosat mondani, szívesen fogadom.
Szóval. Szeptemberben kezdem a 9. osztályt. Sose szerettem igazán lány lenni. (Heteroszexuális vagyok) hogy félre értés ne essen.Egyszerűen jobban kedvelem a fiúk kicsit vadabb társaságát. Szeretnék én is közéjük tartozni. Szeretném, ha haver ként tekintenének.
Hogyan tudnék "falkatag" lenni?
Hogy vívhatnám ki az elismerést a srácok körében?
Légyszi segítsetek.
Előre is köszönöm.
Ez személyiségfüggő, és kialakul. Én egy évig ordítottam minddel, mire egyszer csak ők lettek a legjobb haverjaim. Passz, hogy hogy alakult, de mindig is a fiúkkal jöttem jobban ki, még ha az agyamra is mentek az elején. Nem azt mondom, hogy ordíts velük, de értelemszerűen keresd, nem nyomulva a társaságukat. Előbb utóbb jóba lesztek.
Viszont azért a csajokat se hanyagold, mert könnyen rápletykázhatnak arra, hogy miért nem velük lógsz. Kivéve, ha nem érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!