Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnék a fiúk közé illeti?

Hogyan tudnék a fiúk közé illeti?

Figyelt kérdés

Hello. Most főképp a 16-17 éves srácokat kérdezem, de ha bárki tud valami hasznosat mondani, szívesen fogadom.

Szóval. Szeptemberben kezdem a 9. osztályt. Sose szerettem igazán lány lenni. (Heteroszexuális vagyok) hogy félre értés ne essen.Egyszerűen jobban kedvelem a fiúk kicsit vadabb társaságát. Szeretnék én is közéjük tartozni. Szeretném, ha haver ként tekintenének.

Hogyan tudnék "falkatag" lenni?

Hogy vívhatnám ki az elismerést a srácok körében?

Légyszi segítsetek.

Előre is köszönöm.

2018. aug. 8. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Elég nehéz ezt úgy megoldani, hogy ne akarjanak megdugni.
2018. aug. 8. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Igazábol első nap vagy a gólytáborban menj oda a legnagyobb "falkához" és üvöltsd azt nekik h kutyáim vagytok. Hidd el te leszel a falkavezér.
2018. aug. 8. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez személyiségfüggő, és kialakul. Én egy évig ordítottam minddel, mire egyszer csak ők lettek a legjobb haverjaim. Passz, hogy hogy alakult, de mindig is a fiúkkal jöttem jobban ki, még ha az agyamra is mentek az elején. Nem azt mondom, hogy ordíts velük, de értelemszerűen keresd, nem nyomulva a társaságukat. Előbb utóbb jóba lesztek.

Viszont azért a csajokat se hanyagold, mert könnyen rápletykázhatnak arra, hogy miért nem velük lógsz. Kivéve, ha nem érdekel :D

2018. aug. 8. 11:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló. Na majd azt próbálják meg! Meg is kapnák a magukét!
2018. aug. 8. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!