Szerintetek melyik a legszebb magyar név? Meg vagytok elégedve a saját nevetekkel? Miért? Miért nem?
Saját nevemmel semleges viszonyban vagyok. Régen nem szerettem mert nagyon kemény hangzású, ráadásul a vezetéknevem is az. Amúgy sem éreztem soha magam igazán lányos lánynak, mindig irigyeltem a szoknyás csinos Lillákat, Emíliákat, Izabellákat stb...
Legszebb magyar név alatt magyar eredetűt értesz vagy itt anyakönyvezhetőt?
Nekem magyar eredetűből a Zsolna és a Szabolcs tetszik.
Szerintem nagyon szép fiúnév a Levente, Péter, Boldizsár, Lóránt, de a legszebb számomra a Marcell név, olyan elegáns hangzásra, vagy nem is tudom, a lényeg, hogy nagyon tetszik a fülemnek. :)
Lánynevek közül számomra a Villő és Fruzsina név a nyerő, azonban az Erika, Hajnalka név is gyönyörű. :)
A keresztneveimmel hadilábon állok, az elsőt gyűlölöm, egyáltalán nem illik hozzám, a második viszont szokatlan (görög eredetű név), és hiába tetszik nekem, ha mások csak finnyásan felhúzzák az orrukat, és csak azért is az első keresztnevemen szólítanak. >.<
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!