Ez normális a férfiaknál?
Egy fiúval lakom együtt nem igazan a barátom csak lakótársak vagyunk.
És a mosókonyha részen mindkettőnknek van egy külön szennyes tárolója.
És csak úgy kíváncsiságból belenéztem hogy milyen alsókat hord és ahogy átnézhettem egy csomó alsójában volt ilyen "féknyom" ha már szépen akarok fogalmazni
Nem laktam meg ezelőtt együtt férfival de hallotam ilyen olyan sztorit hat megmondom őszintén hogy kicsit -rosszul lettem
Ez ilyen normális a pasiknál?
Haha szerintem hasmenése volt a napokban, vagy kbszott igénytelen, és nem használ WC papírt.
Amúgy ha én nezegetnem a lány lakotarsaim bugyijait, és feltennem itt a kérdést, egyből meglennék kövezve érte... 🤔
Hányéves a srác ?XD
Én 5éves koromra ezt kinőttem. Megtanultam hogy kell kitörölnöm a seggem. Ha nem törölném ki rendesen rosszul érezném magam.
Egyébként meg hány éves vagy kérdező? Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdeznő felnőtt nőként :D Nem vagyunk mi különböző faj.
Látod ezért kell ismerőssel albérletbe menni, hogy ne kelljen másnak a szarát bámulnod hajnali 3kor.
Szőrös segg+paksimogyoró=féknyom.
Lehet az ilyet törölgetheti akármeddig, de ezen csak a zuhany tud segíteni. És mi van, ha pl munkahelyén nincs erre lehetőség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!