Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért néznek meg az emberek,...

Miért néznek meg az emberek, ha az autóm lemosom, vagy éppen valamilyen elektronikai részre megyek?

Figyelt kérdés

Egyzerűen nem értem ,miért számít "szenzációnak",ha elviszem a kocsimat hétvégente lemosni, a férfiak tekintete rajtam csüng (mondjuk, én sem láttam még nőt autót mosni). Vagy, ha éppen usb-t keresek, vagy a éppen PS4 játékot, akkor is úgy érzem magam, mint egy idegen. Főleg, ha oda jön egy eladó segíteni, és tudom mit, milyet keresek. Ha meg is veszem a terméket, a nőktől (ha az a pénztáros főleg tőle) lesúlytó pillantásokat kapok. Nem értem ezt a hozzá állást, én tördőm az autómmal, figyelek rá nagyon, hogy tiszta legyen, rendben legyen műszakilag, és inkább veszek egy jó játékot, ilyesmit, mint szépség ápolási cikkeket, de, hogy ez miért szenzáció vagy éppen fura.

Egy 20 éves bizonytalan lány.

2018. júl. 15. 23:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Majd kinövöd és pont nem az fog érdekelni, hogy ki mit gondol rólad.
2018. júl. 16. 11:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Senki nem néz. Szerinted te vagy az első lány, aki pendrive-ot vesz?
2018. júl. 16. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!