Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti eltűrnétek, hogy valaki...

Ti eltűrnétek, hogy valaki úgy legyen a lakásotokban, hogy nem mosoott kezet miután oda érkezett és előtte tömegközlekedett?

Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 20:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
Dehogy tűröm meg, normális vagy? Azonnal hazazavarom, hát mit képzel magáról, persze majd hagyom hogy körbesétáljon nekem ott a villamosos kezével, persze...
2018. júl. 10. 21:23
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
Én minden nap a konyhaasztalon műtök, ezért elvárom a strelitást attól, aki ideérkezik.
2018. júl. 10. 21:24
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Ez eddig eszembe se jutott. Pedig én is mindig kezet mosok, ha hazaérek, ahogy másnál is mindig megkérdezem, ha először vagyok ott, hogy cipőt hol vegyem le, mosdót merre találom. De a kézmosásra sosem szólítanék fel vendéget, és nem udvariasságból, hanem egyszerűen nem érdekel. Általában nagy rend és tisztaság van nálam, de egyáltalán nem zavar, ha valaki a BKV-s kezével összefogdossa a tárgyaimat, hiszen én is előveszem a metrón a telefonom, könyvem, szóval teljesen sterilen semmit nem tudunk tartani, és nem is egészséges erre törekedni.
2018. júl. 10. 22:34
 14/22 anonim ***** válasza:
56%
Sőt, kapaszkodj meg: esténként előfordul, hogy eszek a metrón, vagy a pótlón. Azzal a kezemmel, amivel előtte kapaszkodtam. Még életben vagyok :)
2018. júl. 10. 22:36
 15/22 anonim ***** válasza:
22%

A szarkasztikus megjegyzésekből ítélve a legtöbb válaszoló nem lehet valami igényes :D

Én ha hazajövök valahonnan, az az első dolgom, hogy megmosom a kezem, ha vendégségbe megyek valakihez, akkor is...Persze ha én hívnék magamhoz valakit és kihagyná a kézmosást, nem szólnék neki semmi bunkót, esetleg azt gondolnám, biztos csak elfelejtette és elmondanám neki, merre találja a mosdót, aztán ha akar, elmegy kezet mosni, ha nem, nem. De ha nem menne el, még ha nem is szólnék érte, zavarna, hogy pl. megkínálnám valami étellel és a buszos, retkes kezével markolászná ki mondjuk a sütit, rágcsát ugyanabból a tálból, amiből én is eszek majd..

Lehet, hogy valaki nem szokott kezet mosni, miután végig tömegközlekedte a fél várost, vagy mondjuk elment a boltba és pénzt markolászott, de legalább vendégségben figyelhetne erre.

2018. júl. 10. 22:58
 16/22 anonim ***** válasza:
6%
Más, ha átjön húsz percre dumálni, és más, ha nekiáll ott pakolászni, tányért venni, cuccokat fogdosni, megnézni, stb. Akkor elküldeném kezet mosni. Egyébként ha valaki bejöhet hozzám, azzal azért már vagyok annyira közeli viszonyban (pl. gyerekkori jó barátok), hogy el merném küldeni kezet mosni. Amúgy meg nem vagyok egy ilyen vendéglátó fajta.
2018. júl. 10. 23:23
 17/22 anonim ***** válasza:
65%
Kerdezo,beteg vagy.
2018. júl. 11. 00:09
 18/22 anonim ***** válasza:
27%
Na beindultak a beteges kézmosók, és mindenkit lepontoznak, akik nem értenek velük egyet.
2018. júl. 11. 00:11
 19/22 anonim ***** válasza:
52%

én is egy igénytelen állat vagyok.

de ennek tudatában inkább mindenhova a kocsimmal megyek.

ezt hogyan állapítanád meg rólam?

elküldenél kezet mosni aztán azt mondanám: "bocs nem bízok a hálózati víz sterilségében"

2018. júl. 11. 00:36
 20/22 anonim ***** válasza:
14%
Ha hazaérek, nekem is az az első, hogy kezet mosok. Sőt, ha beérek a munkahelyre, akkor is. Vendégségben rögtön levetem a cipőm és papucsot húzok. Ha hozzám jönnek, én is levetetem és papucsot kínálok. Kezet mosni a vendégek akkor szoktak, ha ebédre jönnek.
2018. júl. 11. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!