Ti eltűrnétek, hogy valaki úgy legyen a lakásotokban, hogy nem mosoott kezet miután oda érkezett és előtte tömegközlekedett?
A szarkasztikus megjegyzésekből ítélve a legtöbb válaszoló nem lehet valami igényes :D
Én ha hazajövök valahonnan, az az első dolgom, hogy megmosom a kezem, ha vendégségbe megyek valakihez, akkor is...Persze ha én hívnék magamhoz valakit és kihagyná a kézmosást, nem szólnék neki semmi bunkót, esetleg azt gondolnám, biztos csak elfelejtette és elmondanám neki, merre találja a mosdót, aztán ha akar, elmegy kezet mosni, ha nem, nem. De ha nem menne el, még ha nem is szólnék érte, zavarna, hogy pl. megkínálnám valami étellel és a buszos, retkes kezével markolászná ki mondjuk a sütit, rágcsát ugyanabból a tálból, amiből én is eszek majd..
Lehet, hogy valaki nem szokott kezet mosni, miután végig tömegközlekedte a fél várost, vagy mondjuk elment a boltba és pénzt markolászott, de legalább vendégségben figyelhetne erre.
én is egy igénytelen állat vagyok.
de ennek tudatában inkább mindenhova a kocsimmal megyek.
ezt hogyan állapítanád meg rólam?
elküldenél kezet mosni aztán azt mondanám: "bocs nem bízok a hálózati víz sterilségében"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!