Kedves lányok - nők, mi az ami szexivé tesz egy férfit?
Tudnátok nekem felsorolni konkrétumokat... Én amúgy férfi vagyok, írok ide a végére példákat nőkre viszonyítva, hogy hogyan is gondolom. Kérlek írjátok meg a korotokat is. Köszönöm.
(Pl. Külsőre: kevés smink, természetes haj, vastag szemöldök, egyedi öltözködés - stílus, testhez simuló ruhák, kilátszó has - váll. Viselkedés szempontjából: villantások, szerénység vagy éppen vagányság. És most ami aktuális a napozás hason fekve, mini bikini, monokini, vizes hosszú haj, sportolás bikiniben- sexi ruházatban - ezt a sportolást ki is emelném. Nagyon szexi például ha egy nő bikiniben kerékpározik vagy görkorcsolyázik, stb...)
Hm.
Talan ha megved valakit random az utcan.
Vagy allaton segit. Ez joszivre utal.
Jol banik a gyerekekkel! Ha talalkozik valahol jol eljatszik vele vagy beszelget veluk fuggetlenul hogy hany eves.
Valakinek jol megmondja a magaet es eszervekkel probal segiteni a masiknak.
Ezek nagyon ferfias dolgok.
Na, már megvan, a nők miért migránspártiak....
hányinger.
Menjetek szíriába, minél többen.
Legyen haja. Undorít a kopaszság. Ép fogak. Sportoljon, mert én is sportolok, jó a testem és taszít a punnyadás, kövérség.
Ha magassarkúban vagyok, ne legyen kisebb mint én.
Legyen ápolt.
És legyen nagy a farka.
Unszimp:
Primitiv, nagyzolos , felvagos , buta , drog , elkenyesztettet apuci vagy anyuci kisfia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!