Lányok, ez nagyon bunkó lenne?
Figyelt kérdés
Van 1 csaj aki 1 boltban dolgozik és rohadtul szimpatikus nekem de beszélni nem beszéltem még vele, szerintetek ez jó megoldás arra hogy oda megyek , és csak szimplán bekérdem hogy szeretném ha megmondaná a nevét? :)2018. júl. 5. 15:49
1/3 anonim válasza:
Ha normális stílusban kérdezed meg, hogy hívják, akkor nem bunkó.
2/3 anonim válasza:
Mivel gyakorlatilag az "egy" névelőt képes voltál számmal leírni lustaságból, meg a fogalmazásod is hagy kivetnivalókat maga után, én azt javaslom, hogy csak akkor menj oda közeledni hozzá, ha azonos értelmi szinten álltok. De tényleg csak akkor! Féltelek... :/
3/3 anonim válasza:
Szerintem a bolt zárása után várd meg, és mondd meg neki az igazat. Úgy értem, köszönsz, bemutatkozol és elmondod, hogy nagyon tetszik neked, megkérdezed van-e barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!