Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Angol nyelven dolgozok gyakorn...

Angol nyelven dolgozok gyakornokként, ezért néha ha beszélgetek, észre sem veszem, hogy angolul szólok valakihez, hogy szokjak le erről?

Figyelt kérdés

Napi 4 óra full angol, illetve gyakorlásként sorozatokat, filmeket, csak angolul nézek.

Múltkor is mondom, erre szól, hogy én ezt nem értem, mert véletlen angolul mondtam. Meg csomószor úgy is gobdolkodom.

2018. júl. 4. 13:58
 1/9 A kérdező kommentje:

Arról nem beszélve, hogy nem ment olyan jól az angol, suliban utáltam a tanár miatt, de ötösre érettségiztem, viszont németből van felsőfokúm.

Mióta a filmeket angolul nézem, folyamatosan kommunikálok.

Annyira rossz, nagyon kell figyelnem. Néha anyám is kapkodott, aki egy betű idegennyelvet sem tud.

2018. júl. 4. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell felvágni, hogy tudsz angolul, én is beszélem a svájci németet mégsem menőzök vele :D
2018. júl. 4. 14:22
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Ne fárassz. Három nyelvet használok folyamatosan a munkám közben és érdekes, gondolkodás nélkül váltok egyikről a másikra. Attól még nem vagy nagy király, hogy használsz angolt munka közben. A szerénység nagy erény!
2018. júl. 4. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Haha, 1-es én is ezt akartam írni, csak te gyorsabb voltál :D

Kedves kérdező, örülünk, hogy tudsz angolul, képzeld mi is, most mit csináljunk veled? :D

2018. júl. 4. 14:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem felvágni akarok, hanem a munkahelyemen nem beszélek magyarul...

Nem nagy cucc, hogy valaki beszéli, tudom.

Viszont akaratlanul néha angolul mondom, nem tehetek róla...

2018. júl. 4. 14:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Én meg 3 nyelven beszélek, volt, hogy a német barátomnak angolul mondtam egy szót, vagy az angolul beszélőnek németül, vagy akár a magyar anyukámnak angolul..

Ilyenkor kijavítom amit mondani akartam és mindenki éli tovább boldogan az életét.

A kérdésed tulajdonképpen csak arról szólt, hogy dicsérjünk meg téged, hogy te milyen ügyes vagy, és milyen jó neked, hogy olyan jól beszélsz angolul, hogy észre sem veszed, hogy váltasz

2018. júl. 4. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Figyelj oda, hogy kinek mit mondasz. Hajrá...
2018. júl. 4. 17:31
 8/9 Metionin ***** válasza:
Én néha járok úgy hogy 1-1 szó nem jut eszembe pont azon a nyelven amin beszélek, csak az összes többin. Sokszor nem emlékszem hogy egy filmet milyen nyelven néztem meg vagy egy könyvet milyen nyelven olvastam mert csak a cselekmény van meg. Viszont az emberekkel társítom azt a nyelvet amin beszélni szoktam velük, így nem fordul elő az hogy egy random magyarnak kezdek el finnül dumálni vagy a finnek angolul vagy akármi. Ha veled előfordul akkor mindig várj pár másodpercet mielőtt megszólalsz és azonosítsd be a beszélgetőpartnert.
2018. júl. 4. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi. Majd megszokod, hogy idegen nyelven dolgozol, és előbb utóbb kialakul, hogy magyarokhoz magyarul beszélj. Az úgy gondolkozás pedig jó...

De azért ne válj te is azokká, akik elfelejtenek magyarul, mert az nagyon gáz...erre szokta az 5 nyelven beszélő párom mondani: "Gratulálok, így most már egy nyelven sem beszélsz tökéletesen"

2018. júl. 4. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!