2/10 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Ért már téged valamilyen nemű atrocitás?
2018. júl. 2. 21:01
4/10 A kérdező kommentje:
akkor miért írtad, hogy Miskolc veszélyes?
2018. júl. 2. 22:39
6/10 A kérdező kommentje:
szerintem területtől is függ. Például a Vasgyár környékén tényleg vannak "érdekes" dolgok, de kellett már hajnalban hazamennem a főutcán és semmit nem tapasztaltam.
Minden városban van romos rész és arról nem teljes mértékben a "hétköznapi" emberek tehetnek (nyílván a rongálásért igen)
2018. júl. 3. 01:33
7/10 anonim válasza:
Ez igaz, de Miskolc akkor is az egyik legveszélyesebb város, leszámítva Siófokot mer az a legveszélyesebb.
8/10 anonim válasza:
Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszolják nem tudom, hogy vannak-e ott furryk.
9/10 anonim válasza:
Az egyik legnagyobb közösségi oldalon tessék rákeresni a Bolyh nevű csoportra, s ha csatlakozol a zárkózott közösséghez, megtalálhatod a helyieket.
Egyébként nagy valószínűséggel vannak, csak bujkálnak.
10/10 anonim válasza:
Vannak. Ismerek ötöt így hirtelenjében :) te furry vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!