Miért nem keresik a fiúk a társaságomat? Mindig így lesz ez?
nagyon lesarkítva írtam a fentebb lévő kérdést, bocsánat.
de a lényeg az, hogy soha nem érdeklődött irántam _úgy_ senki, nem néznek meg az utcán/vonaton/bárhol (ami nem zavarna, ha nem mesélnék barátaim, hogy így nézte őket egy srác, meg amúgy nézte őket egy srác).
mit csinálok ennyire rosszul, hogy senki se keresi a társaságomat? mindig így lesz? 😅
igeeen, én is érzem, hogy leírva ez elég buta kérdés, de nincs jobb dolgom, asszem.
Hány éves vagy? Nem mindegy, hogy ez a probléma 12 vagy 18 évesen merül fel. Egyébként több oka is lehet... nem vagy elég kirívó, hozzád nem illő ruhákban jársz, olyan vagy mint egy sorozatgyilkos (=búskomoran ballagsz állandóan), stb.
Ha gondolod írhatsz privátban is, esetleg küldhetsz képet, és még többet tudok mondani.
tudom, hogy nem vagyok elég szép, kedves elsőszámú válaszoló, sajnos nem lehet mindenki pl. egy palvin barbi :((( lennék
na jó, a sorozatgyilkosos dolgon nevetek, lehet, itt a bibi 🤔 (és akkor most come on, döntse el mindenki, hogy viccelek-e, vagy sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!