Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szorongok más emberek...

Miért szorongok más emberek között?

Figyelt kérdés

Amikor elmegyek valahova folyamatosan azt érzem hogy szorongok és ez látszik is a kisugárzásomon. Mindig próbálom kerülni az ismeretlen helyzeteket hogyan szakadhatnék ki ebből ?

18/f

2018. máj. 21. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Ismerős. Én mindig is ilyen voltam és ez rendkívüli módon megnehezíti a hétköznapjaimat. Egyedül szinte sehová nem merek elmenni, mert ha nincs mellettem valaki nagyon ideges tudok lenni. Meg az emberekkel való kommunikáció is elég nehezemre esik, egy társaságban én csak jó hallgatóság vagyok, de nem igazán szólalok meg. 17/L
2018. máj. 21. 20:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb ember hasonló félelmekkel küzd mikor más emberek, főleg idegenek között, vagy számára idegen környezetben kell lennie. Lehet nem mindenkin jelentkezik szorongásként, vagy csak jobban leplezi, vagy azért nem feltünő mert mindenki azon van, hogy nagyon normálisnak tűnjön a többiek előtt ezért senki sem veszi észre, hogy mindenki pont ugyanolyan nyomorultan érzi magát. :) Gyakorolni kell ezt is. Hozzá tartozik a felnőttéváláshoz, hogy belemegyünk a kényelmetlenebb helyzetekbe is, ha ez szükséges a feladataink elvégzéséhez. De van különbség kényelmetlen, kicsit kellemetlen helyzetek között, és megint más mikor ez azután is kihat mikor már megszűnt a kiváltó körülmény. Ha utóbbi van, érdemes kideríteni, hogy pontosan mi okozza ezt és ha lehet változtatni kell rajta.
2018. máj. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!