Nehezen megy az ismerkedés, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs olyan sok barátom 1-2 akikre számíthatok de az ő szüleik nem engedik el őket este bulizni, én meg egyedül nem megyek el mert az kicsit fura is meg engem se engednének el szerintem egyedül, mert Budapest este nem annyira biztonságos. A suliban nem akarok ismerkedni mert ha nem úgy jön össze a dolog akkor ciki lenne 4 évig egy suliba járni. Igaziból egy barátnőt szeretnék mert most elég magányos vagyok.Kicsit önbizalom hiányom is van. Mit kéne tennem? Hogyan/hol ismerkedjek? Értelmes hozzászólásokat légyszíves! 18/F2018. máj. 16. 22:08
1/3 anonim válasza:
Én értelmes hozzászólásnak tartom, de tanácsként: szerintem húzz bele!
Én lassan a 40-et taposom, hasonló okokból nem mertem kimozdulni eddig(sem). Innentől - talán meg már - nem is érdemes. Te még igazán fiatal vagy, ne késlekedj! Léteznek társkereső rendezvények, keress hasonlókat, BESZÉLGESS!
2/3 A kérdező kommentje:
Ez a hozzászólás sokat nem segített sajnos tudom, hogy a jelenlegi helyzet nem jó és szeretnék is változtatni ezen de erre is irányult a kérdésem, hogy mit tegyek? Nincs kivel kimozdulni. Igaziból most is olyanokat keresek akik hasonló cipőben járnak mint én és megértenek.
2018. máj. 17. 15:36
3/3 anonim válasza:
Nekem írhatsz :) könnyebb privátban beszélni, mint itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!