Németországban most tényleg sok a bevándorló?
Vannak igen.
De inkább ők, mint a magyarországi tirpákfalvi aljanép, ha ilyenekre gondolsz, nem, nem olyanok a migránsok legtöbbször.
Környékünkön is van egy arab család, mindenki kinézte őket, de amikor kiderült, hogy az apának veterán autókereskedése volt, az anya meg sebész, csak porrá lett mindenük, eléggé népszerűek lettek.
Csak Németország egyes részein sok a bevándorló.
Az "Erdenes kikoltozni?" részt meg nem igazán értem, ha nem lenne érdemes akkor nem lenne ott is több százezer magyar (is)...
Mi számít soknak.
82 milliós lakosságból 16-17 millió ember legalább 1, nem Németországban született nagyszülővel rendelkezik (ebbe beletartozik az is, akinek a nagymamáját kitelepítették a 2. vh után Csehországból például, de a 2015-ben érkezett szír menekült is). Vannak már 4. generációs török bevándorlók is, ők ebbe a 16 millióba nem tartoznak bele.
A lakosság kb. 80-83%-a legalább félig német, volga német vagy sváb stb, van még néhány %-nyi európai eredetű bevándorló és a lakosság nagyjából 10%-a lehet nem-európai eredetű. Többségében török vagy kurd 4 millió, 2 millió arab/berber, 1 millió fekete-afrikai, 1 millió ázsiai. A félig feketéket, félig ázsiaiakat a nem-európaiakba soroltam, de amúgy a lakosság kb 1%-a lehet kevert-rasszú.
Én olyan városban élek amit gyakorlatilag a muszlimok kultúra városának nyilvánítottak. A buszsifőr, az információ pultos, az iskolában a tanárok, némely rendőr, a biztonsági őr, a helyi képviselő, mind valamilyen bevándrló.
De egyébként még élek. Elég ez? Vannak olyan pakisztánok akik olyanok mint magyarban a cigányok. Elég ha elmész mellettük és odaszólogatnak, megnéznek. Természetesen csak akkor ha bandástól vannak 3-8-an is.
De például az indiaiak sokkal nyugodtabb természetűek, kedvesek, tanultak stb. Néha szimpibbek mint a a helyiek.
Vannak mocskosak is mint a magyarországi cigányok, de vannak normálisak is. De ha már elterveztél valamit, akkor én nem mondanám vissza csak azért, mert sok azon a környéken a bevándorló.
(De azt még érdekességként leírom, hogy az angol muszlim kultúr város amiről írtam, az az ország egyik legrosszabb helynek lett nyilvánítva lakhatás szempontjából. Nem hiszem, hogy véletlen lenne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!