Herby és Molnár Krisztián mitől lett olyan népszerű a youtube-on?
Sziasztok,
próbáltam én is liveozással próbálkozni facebookon és youtube-on is, de a kutya se commentel hozzá semmit...
Bejön max 1-2 néző és itt kifújt az egész.
Pedig normális témában beszélek, átlagtól kissé jobban is nézek ki, értelmesen beszélek.
Viszont Molnár Krisztián, a dagi srác akit gondolom ismertek kész rajongói tábora van, egy élő adásánál 90-100db aktív nézővel minimum. Pedig igazából nincs konkrét témája, mellette fingorászik nagyokat a videóiban, röhög, össze vissza beszél, pofákat vág, és kb. egy párszori tömör humornak elmegy, ha párszor megtekinti az ember. Bár humorból is inkább fekete humornak... :D
Mi lehet a titka Herbynek, és Molnár Krisztiánnak?
Herby közben iszik is a videóinak mindegyikében, Molnár Krisztiánnak pedig a viselkedése elég érdekes. Mégis sokan utalgatnak nekik pénzt, gyakorlatilag a semmitmondó témákért.
Mi lehet az ő titkuk szerintetek?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
32/F
Nekem az a tippem, h ahhoz, hogy komoly előadóként remekelj, többet kell dolgoznod, annyit, mint pl. Szirmai Gergely. Ha viszont olyan könnyed sikerekre vágysz, mint Molnár Krisztiáné, vagy mint pl. Bartos Istváné, akkor fel kell venned egy olyan szánnivaló stílust, mint az övék, ki kell tenned az egész ország elé a szaros gatyád, meg finganod kell a kamerába, és akkor lesz nézettséged.
Összegezve, valamit fel kell áldoznod a sikerért, vagy az idődet, vagy a büszkeségedet. Másképp bárki lehetne nézett youtuber.
36/F
Szia!
Szerintem ne liveoz, hanem vágott videókat készíts vagy legalább hagyd fent a liveokat.
Ha nem tudnak rád találni csak amikor live van akkor nem nagyon fogsz növekedni.
Eleinte nagyon lassan fogsz beindulni, de idővel rád talál a közönséged. Ne játszd meg nagyon magad.
Már ott elbuktál hogy utánozni akarsz valamit/valakit.
A magyar yt annyira kicsi hogy vagy extrém eredetit kell nyújtani vagy legyél te valamiben az első (thevr,szirmai) stb.
Hobbinak oké.De ne ettől várd az áttörést főleg 32 évesen...
Mi is a sikerük?
Egyikőjük se dolgozik és a videózásból se tud megélni. Pedig felnőtt emberek, de eddig se dolgoztak.
Mindkettőjüket eltartják.
Őket főként azért nézik, hogy legyen kin röhögni.
Kiki live chatjeit nézd meg. Van egy pár főből álló baráti köre, velük beszélget a többiekkel max flegmázik.
Ha bebaszós live van akkor meg mindenki dagadtozik neki és szidják ezerrel.
Herby pedig minden videójában ossza az észt, pedig életébe nem dolgozott még és az iq-ja is alulról verdesi a 60-at.
Nem követem őt már jó ideje, de ha kimegy dolgozni Írországba akkor ott is csak a csaja fogja eltartani mert hol fognak megtűrni egy dolgozni képtelen, antiszociális, alkoholista tirpákot?
Erre vágysz?
Inkább olyan videósokat utánozz ezek helyett akik tényleg sikeresek és megtudnak élni ebből. Ne az ilyen trash yt-seket.
Köszönöm utolsónak a bőven kifejtett választ!
Viszont ok elhiszem Krisztiánon röhögnek csak, viszont Herbyn nem hiszem, mert facebook-on van egy rajongói csoportja is, ami több mint 500 főt számlál, és csak napi 200-300 like-ot és szíveket kap másoktól. Továbbá az ő videó alatt is istenítik ilyen érett 20-50 év közti emberek is! Akkor ez hogy lehet? Mert ok Krisztiánnál elhiszem, hogy kiröhögik csak. De Herbynél ha így lenne nem lenne ennyi barátja. Vagy ezek csak mind látszat, kétszínű barátok lennének?
Lehet a nője jobban fog keresni Írországban mint Herby, ebben látod mondasz valamit. Azóta amúgy már annyit nem iszik, "csak" napi 3 sör és mellé 2 deci vodka megy le nála legtöbbször. De is alsó hangon napi 130g alkoholbevitel, ami a megengedett érték háromszorosa legalább. Meg ha valóban ennyit iszik 20 éve elmondása szerint, hogy lehet, hogy nem látszik még ez rajta? Nem beteg, rendkívüli erőnek és egészségnek örvend. Mindig pörög, jókedélyű, járja a világot, el van teljesen jól.
Akkor lehet ez is megrendezett lehet, hogy ő naponta 20 éven át ennyi inna?
Szerintem annyi a titkuk, hogy olyasvalamit "alkottak" (már ha a live közben való alvás, fingorászást, illetve lerészegedést lehet alkotásnak nevezni), ami újnak számított a magyar youtube világában.
Te ezzel szemben nem csinálsz semmi újat, csak Herbyt próbálod majmolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!