Mit gondoltok a kollégiumokról?
Mit gondoltok a kollégiumok felhasználásával történő leszakadásról? A gyereket megviselheti? És hány éves kortól küldenétek koliba a gyereketeket? 11(általános felső)? 15(középsuli)? 18(egyetem, főiskola)?
Jó/rossz tapasztalatok?
Ha nem muszáj, akkor is beíratnátok a csemetéteket?
Érdekel fiatalok (nem csak kolisok) véleménye is.
Személyfüggő, bár 11 éves gyereket ha nem lenne mindenképp szükséges én nem küldenék kollégiumba. Közepiskolában szerintem a szülő már ismeri annyira a gyerkőcét, hogy tudja róla, bírná-e az idegen helyet, az új ingereket, új élethelyzeteket. Nagyon sok olyan 14-15 éves gyereket ismerek, akik a jég hátán is megélnének, így biztosan nem lenne probléma a kollégium, de pl. van az ismeretségi körömben is olyan 15 éves lány, aki egyetemet is jobb, ha közel választ, mert olyan szinten életképtelen, hogy nem bírná ki kollégiumban.
Szerintem ezt a legjobban tényleg egy szülő tudja eldönteni, nála jobban senki sem ismeri a gyerekét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!