Hogyan lehet úgy tenni mintha belennék rúgva?
Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 20:03
1/6 anonim válasza:
Miért ha azt hiszik be vagy rúgva attól mi lesz jobb?:D
2/6 anonim válasza:
Ha be akarsz rúgni akkor igyál, ha meg nem, akkor minek szinészkedni? Ki akar józanon hülyét csinálni magából? Enyhe berugás szimulátor: vihogj mindenen és beszélj furán!
Hardcore berugás szimulátor: Áll fel a dohányzó asztalra pucéran és kulázz oda, miközben okádsz. De ennek mi értelme amúgy?
3/6 anonim válasza:
Ez merőben attól függ, hogyan viselkedsz ilyenkor. Én normálisan viselkedem, max. kevesebbet beszélek és többet gondolkodom, majd elalszom, nincs észrevehetően részeg állapotom. Ha ilyen általánosan részeg állapotot kéne összehoznom, kissé tántorognék, rém barátságos lennék és előadnám a részeg libák beszédét a Vukból, azt nagyon szeretem :D Esetleg énekelnék is, de az veszélyes, mert kórustag vagyok és azt komolyan és jól csinálom, esetleg a bordaloknál játszhatnék rá... Én édes szép pintes üvegem... Ja, ezt elő tudnám adni jól :D
5/6 anonim válasza:
Mondd el mindenkinek hogy mennyire szereted őket, akár idegennek is, próbálj ravenni embereket hogy menjetek ide-oda nyaralni, hívj meg mindenkit vagy sokakat enni-inni, stb. De a szitutól függ...
6/6 anonim válasza:
Úgy sem tudod hitelesen eljátszani mert a gátlásaid ott lesznek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!