Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » El kellett volna mennem?

El kellett volna mennem?

Figyelt kérdés
Az iskolánkban volt egy kirándulás, múzeumba mentünk volna. Eddig úgy volt hogy megyek, de ami csütörtökön történt, teljesen elment tőle a kedvem. A lényeg az, hogy van a legjobb barátnőmnek egy barátja, úgy volt, hogy majd vele ül. Ő az egyetlen igazi barátnőm az osztályból, így valaki mással nagyon nem tudtam volna ülni. Nem ez a lényeg, a barátjának van egy barátja, aki állandóan fogdosta a seggemet, amikor meg visszanéztem, akkor mindig úgy tett, mintha véletlen lett volna. Állandóan kötekedett velem, mert állítólag tetszettem neki. Most már nem kötekszik,inkább beszélget velem, de szoktam hallani másoktól, hogy olyanokat mondott, hogy le akar fektetni, meg ilyenek...Így az ilyenek miatt nyilván nem a szívem csücske. Nem számít milyen kedves, egyszerűen kényelmetlenül érzem magam miatta. De sajnos nem ő az egyetlen fiú aki ezt csinálta velem. Szerintem azért, mert eléggé csendes vagyok, és valahogy fel akarják magukra hívni a figyelmemet. Meg nem csak e miatt, állandóan variálnak, meg a barátnőm többi barátja a füleim hallatára szoktak kibeszélni. De mégis szarul érzem magam, mert otthagytam a barátnőmet "egyedül".

2018. máj. 4. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Először ő hagyott cserben téged, mikor eldöntötte, hogy nem melletted fog ülni. Úgyhogy a helyedben engem biztos nem zaklatna, hogy fogja érezni magát nélkülem.
2018. máj. 4. 13:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Hány éves a gyerek? Öt? Mint egy óvodás. Egyértelműen jól döntöttél, én annyival toldottam volna még meg, hogy a srác kapott volna két nagy pofont is.
2018. máj. 4. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!