Ha youtube live-ot indítok, akkor miért nem csatlakozik be senki sem? Külön hirdetni kellene előtte csatornámat?
Sziasztok,
ahogy youtube-on live-ot indítok nem csatlakozik be senki sem. Lehet előtte hirdetnem kellene a csatornámat? Már vagy 25 perce megy a live és még mindig nem jött be egy néző sem... :D
Hogy kell ezt csinálni? Egy kezdő vlogger, videós és liveozós lennék.
Köszi előre is nektek!
32/F
" Ez nem tévé, véletlenül odakapcsolok nincsenek."
De lehetséges ha valaki konkrétan úgy keres rá egy témára hogy élőbe legyen, vagy az elmúlt egy órában.
Na most, ezzel több gond is van. Hajnali 3kor streamelsz, ki van fent akkor? Magyar a csatorna? Vagy ha angol akkor a világ többi részéről is tudják élvezni akkor nincs gond az idővel. Másik probléma hogy munka nap van.
Miről szól a csatorna?
Hát egyelőre egy bemutatkozást szerettem volna csinálni. Hogy tudják ki vagyok, honnan indultam, és miért tartok itt ahol most.
Gondolom Herby neve ismerős nektek a youtube világban. Hasonló videókat szeretnék készíteni idővel, de gondolom alap, hogy egy bemutatkozó videót csapatok előtte! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!