Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti nem lettetek GYK. -függők?

Ti nem lettetek GYK. -függők?

Figyelt kérdés
Azon veszem észre magam, hogy egyedül vagyok, ellátom a munkámat, egyéb feladatomat, de szabadidőmben egyre többet itt vagyok és válaszolok, kérdezek, néha kapok 1-1 privit. Jó itt lenni, mert van pár érdekes kérdés/válasz és személy is, csak valahol teljesen személytelen és némi lelkiismeret-furdalása van az embernek, hogy nem tartalmasabb tevékenységet végez. Más hogy van ezzel?

2018. máj. 1. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Jelen.

Mondjuk én nem szeretek üzeneteket kapni, meg annyira nem is vágom, hogy ki kicsoda, csak szeretek válaszolgatni, olvasni a kérdéseket/válaszokat, meg nézni, hogy változott e a toplistán a helyen (teljesen véletlenül kattintottam néhány hete mellé, azelőtt azt sem tudtam, hogy van ilyen).

Szerencsére néha napokig eszembe sem jut, de most is vagy fél órája tervezem, hogy ki kéne kicsit menni az erkélyre a napra, de mindig belebotlok valami szuperfontos kérdésbe...

2018. máj. 1. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is dettó ez van. Egyszer már sikerült leszoknom, akkor egyszerűen egy idő után ráuntam. Most újra szembe találkoztam ezzel az oldallal és ismét ráfüggtem. :D
2018. máj. 1. 15:44
 3/7 Mádár0218 ***** válasza:
100%
Ja voltam 1 egy hónapig fel is tornásztam magam Tini párkapcsolatok részlegen az első helyre annyit lógtam itt aztán mostmár kicsit unalmas így vissza is estem kevesebbet nézelődök, de átlaghoz képest sokat
2018. máj. 1. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szintén. Én pl. szeretek üzenetet kapni, esetleg privátban pontosabban megtárgyalni egy kérdést, tanácsot adni stb... De néha tényleg soknak érzem az időt, amit itt töltök.
2018. máj. 1. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem, igazából gyakran untat, vagy bosszant többnyire. Sok a kamukérdés, sok a kérdésnek álcázott visszaigazolást váró, sok a teljesen hülye lepontozás (nem függtem rá a pontozásra sem, de a “milyen fajtájú kutyád van” kérdésre hogy lehet rossz választ adni?) és sokszor van kiírva újra meg újra ugyanaz. Ó, és mostanában sorozatban kapom a privátokat más-más férfi felhasználónévtől, de mind ugyanazt tartalmazza: adjak tippeket a szüzessége elvesztéséhez. Kiábrándító. Napi maximum fél óra, amit itt el szoktam tölteni.
2018. máj. 1. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ti nem lettetek GYK. -függők?"

De! Honapok ota le akarok szokni de nem megy xD

Hetvegen tobb orat toltok itt de semmi ertelme..

2018. máj. 1. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Évek óta az vagyok. Többször próbáltam leszokni, rövid időre sikerült is. De rossz időszakaimban visszajárok. Sokat "élek" itt, lettem már szerelmes, csalódott, volt sok hosszabb távú levelezőtársam. Persze sok a hülye, de hát az életben is...
2018. máj. 1. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!