Ki mit programozik ma?
Kérek szépen ötleteket, mert semmihez nincs kedvem, hátha tud valaki valami jót mondani.
Egyedülálló program, és könnyed, pihentető, mert tegnap húzós sportnap volt.....
Köszöntem...
Főzés, mosás, takarítás, kertészkedés, tanulás, olvasás, görkorizás, kutyázás, estére meg egy kis pihentető sorozat nézés.
Antiszociális vagyok, szabadidőmben csak a görkorizás miatt lépem át a telekhatárt :)
Ha szeretnék emberek között lenni, akkor elmennék valami szabadtéri programra. A hosszú hétvégéken, pláne május 1. előtti nap biztosan mindenhol van valami össznépi mulatság.
Vagy mozi. A tegnapi sportnapod után igazán megehetsz egy vödör pattogatott kukoricát.
Szakdogához kéne java alapon valami felhő struktúrát alkotnom, de nincs kedvem.
Vagy mikrokontrollerhez valami webes kommunikációt faragni.
Amúgy egy Gkód generátort már írtam, de csak lap felületre, az elég tré még, console-ból ollózom az adatokat, kéne valami file kezelő (író) rész bele...
De most, hogy leírtam mennyi TODO van, elment a kedvem tőle, inkább lefekszem, megvárom, hogy elmenjen a nap, és délután kapálok kicsit, utána este jobb kedvvel megy a programozás.
Siófoki kajálas lesz, és egy kis chill a kedvenc zenékkel.... 😊
Köszi a válaszokat, szép napot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!