Miért ekkora probléma ez ebben az országban? Hát nekünk tenyleg nincs jogunk élni ezen a világon, teljesen átlagos emberként? Miért kell ezt titkolni? Miért kell ezért bárkit is elítélni?
Nem fogom az igazamat bizonygatni, mert láthatóan teljesen felesleges.
Rossz tulajdonságokért, rossz életkörülményekért, rossz modorért azt hiszem nem kell cigánynak lenni. Ahhoz tömegeket mészároljanak le, családokat -gyermekeket erőszakoljanak meg nap mint nap, édesapa édesanya drog és alkohol problémákkal küzdő gyermeket-gyermekeket neveljen fel, mindegy hogy ki vagy, hogy éltél, milyen negatív és pozitív lelki tulajdonságokkal bírsz, mert bármilyen a származás, ez mindig mindenhol elő fog fordulni, sajnos !
Ez ugyanúgy megfordul a magyar családoknál is, és külföldön elő egyéb nemzetiségűeknél is.
Teljesen elvakult némelyik ember ezt illetően. Hihetetlen !
Ez feltűnően csak egy provokatív kamukérdés,
többen is kiszúrták már.
Az is hihetetlen hogy a cigányok a magyarokat rendszeresen büdös parasztozzák, zaklatják és verik a gádzsókat etnikai alapon már általános alsóban mert a felelősen nevelő szülőktől is csak a "retkes" magyarozást hallják.
Ennek megvan náluk a kulturális háttere, évszázadok óta endogám közösségekben élnek, csoportjukon kívüli emberekkel ellenségesek. Nem kirekesztettek hanem saját magukat szegregálják.
Hát tudod, én iskolában dolgozok, és ha gond van egy gyerekkel; 10-ből nyolcszor; az cigány.
Ez nem rasszizmus, ez tény, tapasztalat.
Ordítanak, lopnak, verekednek, nekik minden kaja "jár" (persze ingyen), és egyszerűen nem képesek betartani a szabályokat!
Ha lesz gyerekem, eszem ágában sem lenne olyan iskolába íratni, ahol többségben vannak a cigányok!
Vannak köztük aranyosak is, de a többség....
32-es ! Ez nem kamu kérdés !
Nem értem miért kell egy-egy többek által megválaszolt, viszonylag keresett posztról folyamatosan azt feltételezni, hogy kamu...
Nem lehetne ezt mellőzni !?
Én speciel majdnem minden kérdésnél ezt látom ezen az oldalon.
Elég szomorú, hogy ezt egy ilyen személy mondja...
Remélhetőleg nem pedagógus vagy :(
Nem lehetne mellőzni, azért kamu mert provokatív, valótlan dolgokat állít.
Én soha senkivel nem szakítottam meg a kapcsolatot azért mert ilyen vagy olyan származású. Sőt a kapcsolat kialakításában sem volt akadály még akkor sem ha ránézésre egyértelmű volt a származása amennyiben normális volt. Környezetemben sem tapasztaltam hogy ez a fajta elutasítás lenne az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!