Miért nincsenek olyan éttermek, cukrászdák stb amik szingliknek vannak fenntartva?
Azért mert a piac bünteti a bármi nemű diszkriminációt. És el kell ismerned hogy a párok nagy bevételforrások. A szinglik általában otthon ülve a Lidl-ből vett olcsó epres fagyit eszik.
Hogy honnan tudom? Hááát...
Ilyen "látványban" akár a metrón is szembesülhetsz.
Vagy egy vonaton. Akkor te nem vagy hajlandó felszállni olyan járműre, amire előtted már felszállt egy szerelmespár? Én is embergyűlölő vagyok, de azért ennyire nem. ;)
Engem nem csak a nyáladzó párok irritálnak, hanem úgy általában a legtöbb ember taszít. Evés közben nincs kedvem hallgatni a nyavalygó kisbabákat, lesni a szőrös fülű nyugdíjasokat, vagy szagolni a hajléktalan(sághoz közeliek) bűzét. De mindennél jobban idegesítenek a korlátolt, felszínes álértelmiségi 20-30 évesek hatalmas életbölcsességei (milyen a meló, éppen ki dugja most stb..)
A legtöbbször külvárosi kínai kajáldákban eszem, vagy ha úgy van, elvitelre kérem, és megeszem itthon.
25f (enyhén aszociális)
csináljunk ha nincs.. :)
ha ott fogyasztja akkor 4 négyzetméterenként egy szék lenne asztallal....
máris diszkriminálhatsz, a bútor persze rögzítve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!