Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nincsenek olyan éttermek...

Miért nincsenek olyan éttermek, cukrászdák stb amik szingliknek vannak fenntartva?

Figyelt kérdés
Nem lehet úgy fagyit enni, mekizni stb hogy ne kelljen mások nyáladzásával szembesülni.

2018. ápr. 18. 17:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem sincs párom, és? nem nézel oda. vagy azt gondolod magadban, hogy cukik.
2018. ápr. 18. 17:38
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Jóval kevesebb ember járna oda, lehet, meg se érné fenntartani. Meg ki lenne írva, hogy pároknak tilos?
2018. ápr. 18. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Azért mert a piac bünteti a bármi nemű diszkriminációt. És el kell ismerned hogy a párok nagy bevételforrások. A szinglik általában otthon ülve a Lidl-ből vett olcsó epres fagyit eszik.

Hogy honnan tudom? Hááát...

2018. ápr. 18. 17:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen "látványban" akár a metrón is szembesülhetsz.

Vagy egy vonaton. Akkor te nem vagy hajlandó felszállni olyan járműre, amire előtted már felszállt egy szerelmespár? Én is embergyűlölő vagyok, de azért ennyire nem. ;)

2018. ápr. 18. 17:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Utcán, boltban, moziban.. minden tele van velük. Nem lehet sportolni, enni, sétálni, bevásárolni anélkül, hogy ne botlanék csókolózó, vihogó szerelmesekbe. A négy falon kívül van ahol nyugalma lehet az embernek?
2018. ápr. 18. 17:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Vannak gyerekmentes szállodák, éttermek-akkor nekik miért engedélyezett?
2018. ápr. 18. 17:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem párok zavarnak, hanem a cuppogó, lökdösődő, feltűnősködni akaró párok, minden nap kifogok ilyeneket a metrón. :D Tudod, mikor direkt hangosan évődnek egymással, és közben néznek körbe.
2018. ápr. 18. 17:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor jön velem szembe egy pár az utcán, átmegyek a másik oldalra, mert tudom, hogy nem mennek egymás háta mögé, vagy fellöknek.
2018. ápr. 18. 17:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem csak a nyáladzó párok irritálnak, hanem úgy általában a legtöbb ember taszít. Evés közben nincs kedvem hallgatni a nyavalygó kisbabákat, lesni a szőrös fülű nyugdíjasokat, vagy szagolni a hajléktalan(sághoz közeliek) bűzét. De mindennél jobban idegesítenek a korlátolt, felszínes álértelmiségi 20-30 évesek hatalmas életbölcsességei (milyen a meló, éppen ki dugja most stb..)

A legtöbbször külvárosi kínai kajáldákban eszem, vagy ha úgy van, elvitelre kérem, és megeszem itthon.

25f (enyhén aszociális)

2018. ápr. 18. 18:38
 10/12 anonim ***** válasza:
81%

csináljunk ha nincs.. :)

ha ott fogyasztja akkor 4 négyzetméterenként egy szék lenne asztallal....

máris diszkriminálhatsz, a bútor persze rögzítve..

2018. ápr. 18. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!